En directe

La taula de l'Evangeli

AUDIOS

Marc Giró: "Vaig a premi per mes"

El presentador celebra a Ràdio Estel haver estat guardonat amb el Premi Nacional de Comunicació 2023

3 gener 2024

Comparteix
Marc Giró guanya el Premi Nacional de Comunicació

Marc Giró guanya el Premi Nacional de Comunicació 2023 per la seva comunicació desacomplexada i "per haver sabut incorporar amb un llenguatge distès els programes d'entreteniment". Tot i que el premi s'ha donat a conèixer aquest dimecres, Giró ha confirmat a Ràdio Estel que ho sap, des del passat 22 de desembre. I és que, aquell dia, mentre estava en directe en una entrevista al programa Fabricació Pròpia, el van trucar del departament de Presidència de la Generalitat per comunicar-li la notícia. Giró no va dubtar a contestar el telèfon, però en cap cas pensava que fos per comunicar-li que havia rebut el premi. Un fet que, en canvi, la presentadora del programa Mercè Raga li va posar sobre la taula.

Així va ser el moment en el que Giró rep la trucada:

Marc Giró guanya el Premi Nacional de Comunicació 2023

Aquest dimecres la trucada a Giró era obligatòria, ja que el presentador s'havia compromès a explicar el contingut de la trucada misteriosa a Ràdio Estel. Una ràdio que, segons ell, "és una ràdio que sempre porta sort".

Marc Giró és un dels presentadors de moda. Prova d'això és el Premi Ondas 2023 al millor contingut de proximitat gràcies al Late Xou de Televisió Espanyola Catalunya. I ara també pel Premi Nacional de Comunicació 2023: "Vaig a premi per mes".

Entrevista a Marc Giró, Premi Nacional de Comunicació 2023

0:00 / 0:00

Més enllà de la trucada en directe

En l'entrevista del 22 de desembre, el periodista avançava una exclusiva sobre la loteria de finals d'any. Marc Giró no presentaria la gala de la Grossa de Cap d'Any 2023. Després de quatre anys consecutius de ser-ne el presentador, Anna Simón li agafaria el relleu. Un nom que aleshores, el presentador de Late Xou ja sabia de qui es tractava i estava convençut que ho faria millor que ell: "És una noia que em cau molt bé i ho farà molt bé".

A més, el presentador va conèixer un dels influenciadors lingüístics del moment: Josep Maria Virgili. I com bé sabem, una de les peculiaritats del col·laborador de Ràdio Estel és diferenciar els fonemes de les lletres «b» i «v», que sembla que Giró no va acabar de comprar: "A mi em posa nerviosíssim, això".

Escolta l'entrevista del 22 de desembre a Marc Giró

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció