En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Marcel Mauri: “Cal reinvindicar la llibertat dels presos”

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha assegurat aquest matí al programa A Primera Hora de Ràdio Estel que “cal tenir present i reinvidicar la…

12 setembre 2019

Redacció

Comparteix
El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha assegurat aquest matí al programa A Primera Hora de Ràdio Estel que “cal tenir present i reinvidicar la llibertat dels presos”. A més, Mauri també ha destacat que “la diada d’ahir va ser una vegada més una diada propositiva, en la qual no vam veure cap incident, i on el poble de Catalunya va sortir al carrer per defensar els seus arguments i les seves idees: per eixamplar la base, pel dret a l’autodeterminació, pel diàleg o per fer el mandat de l’1 d’Octubre”.
Pel que fa a la xifra de manisfestants de la Diada, Marcel Mauri respon: “No donem mai dades, nosaltres no entrem a valorar les xifres. Ahir vam viure una manifestació massiva i festiva. I, estic convençut que molta gent va marxar a casa, més encoratjats que quan en van sortir al matí.” Sobre una possible resposta condemnatòria per part del Tribunal Suprem, Marcel Mauri ha demanat “unitat cívica a una sentència injusta i dura”. 
Pots escoltar-la AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció