En directe

Fórmula Estel

AUDIOS

Maria Nicolau: "Que et rebi el Papa és una aventura"

La cuinera Maria Nicolau, que publica el llibre 'Cremo!', explica com va ser la seva audiència amb el Papa Joan Pau II

9 abril 2024

Comparteix
Maria Nicolau, que publica el llibre 'Cremo!' explica la seva audiència amb el Papa Joan Pau II als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

"Que et rebi el Papa és una aventura". Això és el que Maria Nicolau pot dir després d'haver tingut al Papa Joan Pau II a mig metre. Aquesta és una de les experiències que la cuinera explica a 'Cremo!', un segon llibre on relata la història d’una noia normal i corrent que un bon dia decideix deixar la universitat per aprendre l’ofici de cuinar.

Tota la vida tombant la truita malament!

Però a banda d'aquest vessant personal, en aquest 'Cremo!', Nicolau també hi confia receptes, memòries i trucs tan útils com el de tombar una truita de la paella sense patir perquè vessi. En una entrevista al 'Fabricació Pròpia' ens ha fet una demostració del moviment i ens ha deixat bocabadades!

A més, la cuinera respon a Pau Gascó i ens confessa el truc definitiu perquè els plats no quedin insípids ni salats. Escolta tota l'entrevista aquí!

Maria Nicolau: "Que et rebi el Papa és una aventura"

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció