En directe

La Caravana

VATICÀ

Més de 700 pelegrins acompanyen el cardenal Omella

Fins a 500 pelegrins procedents de l'arquebisbat de Barcelona han volgut acompanyar el seu arquebisbe, Joan Josep Omella, en el consistori de creació com a…

28 juny 2017

Carme

Comparteix

Fins a 500 pelegrins procedents de l'arquebisbat de Barcelona han volgut acompanyar el seu arquebisbe, Joan Josep Omella, en el consistori de creació com a cardenal, així com en els actes posteriors: la missa amb motiu de la solemnitat de Sant Pere i Sant Pau; la recepció al Pontifici Col·legi Espanyol de Sant Josep de Roma, i la missa d'acció de gràcies el divendres al matí. Els actes clouran amb la missa d'acció de gràcies, el diumenge 2 de juliol,a les sis de la tarda, a la basílica de la Sagrada Família de Barcelona.

Nombroses persones de l'arquebisbat de Barcelona (cal destacar la presència dels tres bisbes auxiliars) que no han volgut deixar sol Omella en un dia tan assenyalat, però és que tampoc no l'han volgut deixar sol els més de 200 pelegrins procedents de la diòcesi de Calahorra i la Calzada-Logroño, i de Cretes, el seu poble natal, a la província de Terol.

L'alcalde, el capellà del poble, nombros veïns i familiars, i molt especialment la seva mare, Laura Omella, de 92 anys, i la seva germana Rosaura, no han dubtat a traslladar-se a Roma per viure aquest moment tan assenyalat. En declaracions a Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, totes dues es mostraven profundament agraïdes perquè el papa Francesc hagi distingit el seu fill i germà amb el títol de cardenal.

Bona part d'aquests pelegrins han arribat a Roma en el viatge organitzat pel Club+Amics i Ruth Travel. Una vivència autèntica d'Església diocesana.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció