En directe

Cocodril Club

VATICÀ

Més de 700 pelegrins acompanyen el cardenal Omella

Fins a 500 pelegrins procedents de l'arquebisbat de Barcelona han volgut acompanyar el seu arquebisbe, Joan Josep Omella, en el consistori de creació com a…

28 juny 2017

Carme

Comparteix

Fins a 500 pelegrins procedents de l'arquebisbat de Barcelona han volgut acompanyar el seu arquebisbe, Joan Josep Omella, en el consistori de creació com a cardenal, així com en els actes posteriors: la missa amb motiu de la solemnitat de Sant Pere i Sant Pau; la recepció al Pontifici Col·legi Espanyol de Sant Josep de Roma, i la missa d'acció de gràcies el divendres al matí. Els actes clouran amb la missa d'acció de gràcies, el diumenge 2 de juliol,a les sis de la tarda, a la basílica de la Sagrada Família de Barcelona.

Nombroses persones de l'arquebisbat de Barcelona (cal destacar la presència dels tres bisbes auxiliars) que no han volgut deixar sol Omella en un dia tan assenyalat, però és que tampoc no l'han volgut deixar sol els més de 200 pelegrins procedents de la diòcesi de Calahorra i la Calzada-Logroño, i de Cretes, el seu poble natal, a la província de Terol.

L'alcalde, el capellà del poble, nombros veïns i familiars, i molt especialment la seva mare, Laura Omella, de 92 anys, i la seva germana Rosaura, no han dubtat a traslladar-se a Roma per viure aquest moment tan assenyalat. En declaracions a Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, totes dues es mostraven profundament agraïdes perquè el papa Francesc hagi distingit el seu fill i germà amb el títol de cardenal.

Bona part d'aquests pelegrins han arribat a Roma en el viatge organitzat pel Club+Amics i Ruth Travel. Una vivència autèntica d'Església diocesana.

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció