En directe

Completes

RÀDIO ESTEL

Més Estel, el teu nou canal musical online

Ràdio Estel enforteix la seva proposta d'oferta musical amb 'Més Estel', un nou canal exclusivament online amb la millor selecció de cançons des dels anys 60 i fins a l'actualitat

9 gener 2023

Redacció

Comparteix

Accedeix al nou canal online de Ràdio Estel 'Més Estel' fàcilment, tant des de la web de Ràdio Estel com des de l'aplicació.

Al web es pot entrar clicant a sobre del logo de 'Més Estel', que es pot trobar de manera molt intuïtiva al menú web. En el cas de l'app només s'haurà d'actualitzar i també apareixerà l'accés al nou canal al menú.

Ràdio Estel enforteix la seva proposta d'oferta musical amb 'Més Estel', un nou canal exclusivament online amb la millor selecció de cançons des dels anys 60 i fins a l'actualitat. D'aquesta manera, els usuaris poden escoltar tots els èxits de la música mundial, espanyola i catalana amb una selecció coordinada pel departament de musicals de la nostra emissora, que ha treballat amb els 10 primers de les principals llistes des de 1960 fins ara.

El director de Ràdio Estel, Toni Hervás, destaca "l'inici d'una proposta de música de qualitat pensada per a tothom, amb uns nivells de qualitat intergeneracionals en els que joves i no tan joves trobaran un canal amb totes aquelles cançons que els hi agraden, amb les que s'hi senten identificats". "Sempre hi ha un forat per a la bona música", ha dit en una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel'. A més, ha explicat Hervás, "Més Estel està dissenyat per poder gaudir-lo des de qualsevol dispositiu mòbil amb una experiència d'usuari simple i efectiva. El canal que, a més, et donarà sempre la millor música per gaudir en qualsevol moment."

Finalment, el director de Ràdio Estel ha avançat que la nova proposta "donarà sempre més música, només música les 24 hores del dia durant els 365 dies de l'any".

ESCOLTA LA FALCA DE 'MÉS ESTEL'

Entrevista a Toni Hervàs, director de Ràdio Estel

0:00 / 0:00

Més actualitat

Sense categoria

Una app per seguir Ràdio Estel

A 'Ràdio Estel oficial' es pot trobar tant la ràdio en directe com un complet menú de nous podcasts. També la graella de la temporada i tot els programes actuals i antics.

1 febrer 2022

Redacció