En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA MÓN

Milers de persones assisteixen a la Missa de beatificació dels 124 màrtirs coreans

El papa Francesc, durant el tercer dia del seu viatge apostòlic a Corea, ha celebrat la Missa de beatificació dels 124 màrtirs coreans. Després d’haver…

18 agost 2014

Redacció

Comparteix

El papa Francesc, durant el tercer dia del seu viatge apostòlic a Corea, ha celebrat la Missa de beatificació dels 124 màrtirs coreans. Després d’haver visitat el Santuari dels Màrtirs de Seo So Mun, ha arribat amb el papamòbil a la Porta de Gwanghwamun, el lloc on s’ha celebrat la Santa Missa.

Més de mig miler de persones han assistit a la Missa quan només se n’esperaven unes 20 mil. Paul Yun Ji-Chung i els seus 123 companys màrtirs van ser els primers cristians coreans, els pares o avis dels màrtirs de les generacions que ja havien estat canonitzats anteriorment per Joan Pau II.

Durant la Missa de clausura de la VI Jornada Asiàtica de la Joventut el papa Francesc ha recordat als joves el lema de l’esdeveniment «La glòria dels màrtirs brilla sobre teu». Durant l’homilia el Papa ha tornat a recordar el testimoni dels 124 màrtirs que havia beatificat el dia anterior: «els màrtirs de Corea, i tants altres màrtirs asiàtics, van entregar el seu cos als seus perseguidors; a nosaltres, en canvi, ens han entregat un testimoni perenne que la llum de la veritat de Crist dissipa les tenebres. L’amor de Jesucrist triomfa gloriosament. Amb la certesa de la seva victòria sobre la mort i la Nostra participació en ella, podem assumir el repte de ser deixebles avui».

Durant la Missa per la joventut també ha demanat als joves que no es deixin seguir per les temptacions. «Durant la vostra vida cristiana tindreu moltes temptacions. Hem de cridar com la dona de l’Evangeli: Senyor, ajuda’m!» Finalment el Papa ha dit als joves que confia que «units amb Crist i a l’Església, seguiu aquest camí que sense cap dubte us omplirà d’alegria».

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció