En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Mónica Green cantarà a La Nit! "Déu ha estat tant bo amb mi que és normal que jo també doni la meva part"

Mónica Green (web oficial) ha passat aquest matí de dimarts per la Fórmula Estel. L'artista nascuda a Nova York però catalana des de fa més…

19 maig 2015

Redacció

Comparteix
Mónica Green (web oficial) ha passat aquest matí de dimarts per la Fórmula Estel. L'artista nascuda a Nova York però catalana des de fa més de 32 anys ha cantat a capella (minut 30) una de les peces que interpretarà a La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana: "Jo estic molt orgullosa que m'hagueu trucat. També amb la meva feina sóc solidària. Jo crec que Déu ha estat tant bo amb mi que és normal que jo també doni la meva part, i no només econòmic, sinó també amb el meu temps".
La cantant es considera "una noia normal que he estimat la música tota la vida". Actua cada últim divendres de mes a Luz de Gas, i el pròxim 17 de juny a les 21h la podreu veure en directe a l'Hotel Avenida Palace: "Has de venir, no vull que et perdis una nit tant meravellosa. Hi seré allà!"
Escolta Mónica Green - minut 30

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024