En directe

El Matí a Ràdio Estel

ACTIVITATS

Mons. Antoni Vadell visita les colònies d’estiu de la Fundació Pere Tarrés

El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Antoni Vadell, vavisitar el divendres passat les colònies d’estiu que organitzen cada any elscentres d’esplai del Moviment de Centres…

17 juliol 2018

Redacció

Comparteix

El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Antoni Vadell, vavisitar el divendres passat les colònies d’estiu que organitzen cada any elscentres d’esplai del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de laFundació Pere Tarrés (MCECC), per conèixer la realitat d’aquests centres i donarsuport a la tasca educativa i pastoral que duen a terme.

Durant la visita, el bisbe auxiliar de Barcelona va poderveure diverses cases de colònies que acullen infants i monitors, començant perSanta Maria de Corcó (Osona) i continuant per Ogassa (Ripollès), on Mons.Antoni Vadell hi va concelebrar l’eucaristia. Davant d’una cinquantena d’infants,Vadell va explicar la paràbola del bon sembrador, i va demanar als monitors quecuidin i eduquin tots els infants com a “fruits de terra bona”.

El prelat va estar acompanyat durant tota la jornada peldirector general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol; el presidentdel MCECC, Xavier Nus; la vicepresidenta del MCECC, Núria Martínez, i elsecretari tècnic del MCECC, Albert Riu.

 

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció