En directe

Fórmula Estel

ACTIVITATS

Mons. Antoni Vadell visita les colònies d’estiu de la Fundació Pere Tarrés

El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Antoni Vadell, vavisitar el divendres passat les colònies d’estiu que organitzen cada any elscentres d’esplai del Moviment de Centres…

17 juliol 2018

Redacció

Comparteix

El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Antoni Vadell, vavisitar el divendres passat les colònies d’estiu que organitzen cada any elscentres d’esplai del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de laFundació Pere Tarrés (MCECC), per conèixer la realitat d’aquests centres i donarsuport a la tasca educativa i pastoral que duen a terme.

Durant la visita, el bisbe auxiliar de Barcelona va poderveure diverses cases de colònies que acullen infants i monitors, començant perSanta Maria de Corcó (Osona) i continuant per Ogassa (Ripollès), on Mons.Antoni Vadell hi va concelebrar l’eucaristia. Davant d’una cinquantena d’infants,Vadell va explicar la paràbola del bon sembrador, i va demanar als monitors quecuidin i eduquin tots els infants com a “fruits de terra bona”.

El prelat va estar acompanyat durant tota la jornada peldirector general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol; el presidentdel MCECC, Xavier Nus; la vicepresidenta del MCECC, Núria Martínez, i elsecretari tècnic del MCECC, Albert Riu.

 

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció