En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Montserrat ofereix la possiblitat d’adquirir les entrades online per visitar els seus espais

La responsable de les xarxes socials i del web del visitant de Montserrat, Montserrat Flores, ha explicat aquest dimecres a Ràdio Estel que “aquesta novetat…

8 abril 2015

Redacció

Comparteix
La responsable de les xarxes socials i del web del visitant de Montserrat, Montserrat Flores, ha explicat aquest dimecres a Ràdio Estel que “aquesta novetat fa un pas endavant per poder oferir als qui arriben a Montserrat la possibilitat de comprar les entrades als espais visitables del recinte del Santuari de manera anticipada”. Cal recordar que l’entrada a la Basílica de Santa Maria és gratuïta.
 
Un dels avantatges d’aquest nou canal de venda online és també, com ha explicat Montserrat Flores, es que es poden obtenir diferents paquets de visita a preus més econòmics. Per exemple, hi a l'opció d'adquirir el pack Montserrat Cultura, que inclou l’entrada al Museu, a l’Espai Audiovisual i al Museu a l’aire lliure, i el de Visita al Santuari, que inclou una audioguia per conèixer bé tot el recinte, a més de l’entrada a l’espai audiovisual. “Amb aquest canal, també tenim la possiblitat de comprar el bitllet de tren des de Barcelona”, ha afegit Montserrat Flores. A la nova plataforma de venda d’entrades online de Montserrat, es pot accedir entrant aquí.
Es pot escoltar aquí (des del minut  30’00") tota l'entrevista. 

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció