En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

Montull i Millet "seran condemnats per la Justícia"

El judici del Cas Palau arriba vuit anys després per culminar una indignació que ja durava molts anys. Els dos principals acusats, Fèlix Millet i…

6 març 2017

@brugarolaspol

Comparteix

El judici del Cas Palau arriba vuit anys després per culminar una indignació que ja durava molts anys. Els dos principals acusats, Fèlix Millet i Jordi Montull, van començar a seure davant el tribunal el dia 1 de març, i començaran a declarar aquest dimecres. Aquest dilluns al vespre, en el programa  El Mirador de l’Actualitat, hem comptat amb la presència de Lluís Batlló, advocat penalista, i Joan Morell, militant del PDECAT i ex alcalde de Pineda de Mar. Batlló ha reconegut que "el cas Palau ha deixat molts imputats i, a més, la confessió ha de ser completa en tot moment". Morell, per la seva banda, ha dit que "una persona pot anar a la presó a qualsevol edat", però ha recordat que "no és tan fàcil anar entre reixes si l’acusat té més de 80 anys".

Morell ha admès que "la gent està cansada del Cas Palau i reclamen més justícia. A més, diu ‘’que si s’ha de condemnar als acussats s’els condemna’’. En aquesta línia, ha afegit que "ha d’haver-hi una judicialització en aquest tipus de processos’’, sense connotacions polítiques. Batlló ha continuat dient que, "en aquest tipus de judicis, una persona que surt absolta ha de tenir compensació econòmica’’. El judici pel Cas Palau pot acabar amb els dos acusats a la presó. Per aquest motiu, Morell ha dit que "l’apropiació indeguda del espoli pot portar a una condemna alta".

Referint-se al Palau de la Música, tant Batlló com Morell estan d’acord que el Palau de la Música Catalana "és una institució que funciona bé malgrat tot el que ha passat". Morell, a més, ha destacat que "s’ha de fer net amb tot allò que s’ha fet malament". Per últim, tos tdos han destacat que "una institució com el Palau de la Música és fonamental per a la cultura d’aquest país".

Es pot escoltar AQUÍ El Mirador d'aquest dilluns 6 de març.

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció