En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Montull i Millet "seran condemnats per la Justícia"

El judici del Cas Palau arriba vuit anys després per culminar una indignació que ja durava molts anys. Els dos principals acusats, Fèlix Millet i…

6 març 2017

@brugarolaspol

Comparteix

El judici del Cas Palau arriba vuit anys després per culminar una indignació que ja durava molts anys. Els dos principals acusats, Fèlix Millet i Jordi Montull, van començar a seure davant el tribunal el dia 1 de març, i començaran a declarar aquest dimecres. Aquest dilluns al vespre, en el programa  El Mirador de l’Actualitat, hem comptat amb la presència de Lluís Batlló, advocat penalista, i Joan Morell, militant del PDECAT i ex alcalde de Pineda de Mar. Batlló ha reconegut que "el cas Palau ha deixat molts imputats i, a més, la confessió ha de ser completa en tot moment". Morell, per la seva banda, ha dit que "una persona pot anar a la presó a qualsevol edat", però ha recordat que "no és tan fàcil anar entre reixes si l’acusat té més de 80 anys".

Morell ha admès que "la gent està cansada del Cas Palau i reclamen més justícia. A més, diu ‘’que si s’ha de condemnar als acussats s’els condemna’’. En aquesta línia, ha afegit que "ha d’haver-hi una judicialització en aquest tipus de processos’’, sense connotacions polítiques. Batlló ha continuat dient que, "en aquest tipus de judicis, una persona que surt absolta ha de tenir compensació econòmica’’. El judici pel Cas Palau pot acabar amb els dos acusats a la presó. Per aquest motiu, Morell ha dit que "l’apropiació indeguda del espoli pot portar a una condemna alta".

Referint-se al Palau de la Música, tant Batlló com Morell estan d’acord que el Palau de la Música Catalana "és una institució que funciona bé malgrat tot el que ha passat". Morell, a més, ha destacat que "s’ha de fer net amb tot allò que s’ha fet malament". Per últim, tos tdos han destacat que "una institució com el Palau de la Música és fonamental per a la cultura d’aquest país".

Es pot escoltar AQUÍ El Mirador d'aquest dilluns 6 de març.

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció