En directe

Fórmula Estel

SEGURETAT

Sense categoria

Els Mossos d'Esquadra coordinaran la seguretat de la Copa Amèrica des de l'Escola Europea - Intermodal de Transport

Segons ha pogut saber Ràdio Estel, durant la Copa Amèrica de vela, la unitat marítima dels Mossos d'esquadra tindrà quatre embarcacions i patrullarà les 24 hores del dia pel Port de Barcelona

5 juliol 2024

Redacció

Comparteix

Segons ha pogut saber Ràdio Estel, els Mossos d'Esquadra instal·laran el centre de comandament per coordinar la seguretat de la Copa Amèrica de vela a l'edifici de l'Escola Europea - Intermodal de Transport, al moll del World Trade Center.

L'edifici és a tocar de la plaça Drassanes, al costat de les oficines del Port de Barcelona i l'Autoritat Portuaria. A més, els despatxos tenen accés directe als pantalans que el Port de Barcelona ha cedit a la unitat marítima dels Mossos. Allà, els agents tindran amarrades les embarcacions que faran servir per patrullar per l'interior del port i controlar els moviments dels velers que participen a la Copa Amèrica, que arrenca a mitjans d'agost fins a l'octubre.

L'inspector Jordi Oller, de la unitat marítima dels Mossos, ha explicat que la presència del cos al Port durant la Copa Amèrica "serà important". "Estarem amb 4 embarcacions, baixaran tripulacions cada dia i estarem les 24 hores patrullant", ha assegurat Oller en declaracions a Ràdio Estel.

L'operatiu dels Mossos que s'ha d'acabar d'acordar amb la Guardia Civil, que també te competències sobre la seguretat al mar. S'espera que els dos cossos policials l'expliquin els propers dies.

Recupera l'exclusiva de Pau Massip

0:00 / 0:00

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024