En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"No hi haurà investidura, i el que segur que no hi haurà és govern"

Pendents del ple d'investidura de Puigdemont, previst per les tres de la tarda d’aquest dimarts. La professora dels estudis de ciència política de la UOC, Ana…

30 gener 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Pendents del ple d'investidura de Puigdemont, previst per les tres de la tarda d’aquest dimarts. La professora dels estudis de ciència política de la UOC, Ana Sofía Cardenal, ha preparat el terreny a la Fórmula Estel:
“Ningú sap que pot passar, però hi ha 3 escenaris:
1. Que es suspengui.
2. Que hi hagi una investidura telemàtica o a distància del president Puigdemont, però ja sabem que és il·legal, i per tant Roger Torrent incorreria en responsabilitats penals.
3. Escollir un altre candidat, però improvitzar-lo quan no hi ha acord entre els partits, és bastant inviable”
Ana Sofía Cardenal ha conclós acte seguit: “Per tant, jo crec que no hi haurà investidura, i el que segur que no hi haurà és govern”. La professora de la UOC ha clamat: “A mi no em sembla gens interessant el què està passant: em sembla que per part dels polítics, d’un costat i de l’altre, s’està fent un mal ús de les institucions, amb les conseqüències que això té, pel descrèdit de les institucions, per la confiança dels ciutadans en les institucions, etcètera, etècera. Per tant, és lamentable el què estem vivint”.
Mans Unides acaba de donar a conèixer la seva campanya pel 2018, sota el lema Comparteix el que importa, a la qual al·ludeix al poder de les xarxes socials per donar a conèixer la situació de les 815 milions de persones que passen fam al món. Ens ha parlat d’aques tema a El Comentari de l’Actualitat Joan Martí, delegat de Mans Unides a Barcelona.
A més, a la 1a hora de la Fórmula Estel hem gaudit a El Pensament del Dia d’una reflexió sobre la creativitat de Cristina Aluja, periodista, de la ronda informativa amb els nostres corresponsals Anna Ferran (Diari Més Digital) i Arnau Colominas (El Periòdic d'Andorra) i Fra Valentí Serra, a Remeis de Frare, ha divulgat les avellanes.
Escolta l’hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

Trànsit recomana estar pendent de les dades que publica a temps real per evitar congestions de trànsit aquest pont

Cua de quilòmetres a l'AP-7 a Sant Celoni en direcció Girona

En una entrevista a Ràdio Estel, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "hi ha hagut força tranquil·litat a la xarxa viària".

7 desembre 2022

Redacció

Els experts alerten que falten diners i recursos per aplicar la reforma del Codi Civil Espanyol que elimina la incapacitació de les persones

Una tutora amb una persona amb discapacitat, ensenyant-li com llegir i interpretar les factures.

Xavier Puigdollers, membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, avisa que les institucions tutelars hauran de refundar-se

5 desembre 2022

Redacció

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció