En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"No hi haurà investidura, i el que segur que no hi haurà és govern"

Pendents del ple d'investidura de Puigdemont, previst per les tres de la tarda d’aquest dimarts. La professora dels estudis de ciència política de la UOC, Ana…

30 gener 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Pendents del ple d'investidura de Puigdemont, previst per les tres de la tarda d’aquest dimarts. La professora dels estudis de ciència política de la UOC, Ana Sofía Cardenal, ha preparat el terreny a la Fórmula Estel:
“Ningú sap que pot passar, però hi ha 3 escenaris:
1. Que es suspengui.
2. Que hi hagi una investidura telemàtica o a distància del president Puigdemont, però ja sabem que és il·legal, i per tant Roger Torrent incorreria en responsabilitats penals.
3. Escollir un altre candidat, però improvitzar-lo quan no hi ha acord entre els partits, és bastant inviable”
Ana Sofía Cardenal ha conclós acte seguit: “Per tant, jo crec que no hi haurà investidura, i el que segur que no hi haurà és govern”. La professora de la UOC ha clamat: “A mi no em sembla gens interessant el què està passant: em sembla que per part dels polítics, d’un costat i de l’altre, s’està fent un mal ús de les institucions, amb les conseqüències que això té, pel descrèdit de les institucions, per la confiança dels ciutadans en les institucions, etcètera, etècera. Per tant, és lamentable el què estem vivint”.
Mans Unides acaba de donar a conèixer la seva campanya pel 2018, sota el lema Comparteix el que importa, a la qual al·ludeix al poder de les xarxes socials per donar a conèixer la situació de les 815 milions de persones que passen fam al món. Ens ha parlat d’aques tema a El Comentari de l’Actualitat Joan Martí, delegat de Mans Unides a Barcelona.
A més, a la 1a hora de la Fórmula Estel hem gaudit a El Pensament del Dia d’una reflexió sobre la creativitat de Cristina Aluja, periodista, de la ronda informativa amb els nostres corresponsals Anna Ferran (Diari Més Digital) i Arnau Colominas (El Periòdic d'Andorra) i Fra Valentí Serra, a Remeis de Frare, ha divulgat les avellanes.
Escolta l’hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sis nous diaques per a l'arxidiòcesi de Barcelona

Els sis seminaristes que seran ordenats diaques | FOTO: Arquebisbat de Barcelona

La basílica de la Sagrada Família acull aquest diumenge l'ordenació diaconal dels seminaristes Joan Piñol, Javier Casals, Guillem Lisicic, Santi Claret, David Lucena i Xavier Campmany

14 juny 2024

Redacció

AUDIOS

TELEVISIÓ

Celebrem els 20 anys de l'APM?

20 anys de l'APM

Manel Piñero, el mític 'Homo APM', i el director del programa, Aniol Florensa, fan repàs de les dues dècades del programa

14 juny 2024

ACCIÓ SOCIAL

SOCIETAT

La Sagrada Família apuja 1,2 milions el pressupost del Fons d’Acció Social per al 2024-25 

Representants de les entitats beneficiàries del I Fons d'Acció Social de la Sagrada Família

La Sagrada Família destinarà 3,5 milions d’euros pel pressupost del Fons d’Acció Social de la pròxima convocatòria

14 juny 2024

Redacció