En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"No podem negar la possibilitat de canvi absolutament a ningú"

Aquest dimarts a l’hora informativa de la Fórmula Estel hem parlat de presons per partida doble… perquè en el Cas Palau, 4 dels investigats patiran…

16 gener 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimarts a l’hora informativa de la Fórmula Estel hem parlat de presons per partida doble… perquè en el Cas Palau, 4 dels investigats patiran aquesta pena, però també perquè enguany se celebra el 800 Aniversari de la Fundació de l’Orde de la Mercè per Sant Pere Nolasc, coneguda per la seva tasca a les presons. 
José Juan Galve, provincial dels mercedaris a la provincia d’Aragó, ha expressat que tothom es mereix una segona oportunitat: “Nosaltres som cristians. No podem negar la possibilitat de canvi absolutament a ningú. És veritat que no és una cosa fàcil, no hem de ser ingenus, hem de ser realistes, s’ha de treballar molt. No és qüestió de bona voluntat: especialistes i un treball en profunditat”.
I en El Comentari de l’Actualitat, l’advocat penalista Lluís Batlló ha dit que la sentencia dels cas Palau “és esperada, perquè fa 8 anys va haver la confessió del senyor Millet i el senyor Montull. El que potser no era tant esperat és que sí que queda acreditat també els pagaments a Convergència, el famós 3%. És el primer procediment que queda provat el finançament irregular. Segurament la sentència hagués volgut averiguar qui podia haver darrera d’Osacar, que encara no ha quedat acreditat”.
Hem oberta la Fórmula amb Francina Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector, en El Pensament del Dia: “Cap a on va la nostra llibertat personal davant del què estem vivint. La mentida s'està estenen a polítics, mitjans de comunicació, xarxes socials...”, i hem arribat a les 9 del matí amb el caputxí Fra Valentí Serra, que ha parlat sobre la ceba i les seves funcions.
Recupera la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció