En directe

Fabricació pròpia

RÀDIO ESTEL

"No podem negar la possibilitat de canvi absolutament a ningú"

Aquest dimarts a l’hora informativa de la Fórmula Estel hem parlat de presons per partida doble… perquè en el Cas Palau, 4 dels investigats patiran…

16 gener 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimarts a l’hora informativa de la Fórmula Estel hem parlat de presons per partida doble… perquè en el Cas Palau, 4 dels investigats patiran aquesta pena, però també perquè enguany se celebra el 800 Aniversari de la Fundació de l’Orde de la Mercè per Sant Pere Nolasc, coneguda per la seva tasca a les presons. 
José Juan Galve, provincial dels mercedaris a la provincia d’Aragó, ha expressat que tothom es mereix una segona oportunitat: “Nosaltres som cristians. No podem negar la possibilitat de canvi absolutament a ningú. És veritat que no és una cosa fàcil, no hem de ser ingenus, hem de ser realistes, s’ha de treballar molt. No és qüestió de bona voluntat: especialistes i un treball en profunditat”.
I en El Comentari de l’Actualitat, l’advocat penalista Lluís Batlló ha dit que la sentencia dels cas Palau “és esperada, perquè fa 8 anys va haver la confessió del senyor Millet i el senyor Montull. El que potser no era tant esperat és que sí que queda acreditat també els pagaments a Convergència, el famós 3%. És el primer procediment que queda provat el finançament irregular. Segurament la sentència hagués volgut averiguar qui podia haver darrera d’Osacar, que encara no ha quedat acreditat”.
Hem oberta la Fórmula amb Francina Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector, en El Pensament del Dia: “Cap a on va la nostra llibertat personal davant del què estem vivint. La mentida s'està estenen a polítics, mitjans de comunicació, xarxes socials...”, i hem arribat a les 9 del matí amb el caputxí Fra Valentí Serra, que ha parlat sobre la ceba i les seves funcions.
Recupera la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció