En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Oscar Dalmau: "Si no hagués existit Ràdio Estel, ara probablement no existiria l'espai 'La competència' (RAC-1)"

El comunicador Òscar Dalmau, presentador del programa La Competència de RAC1 i de El Gran Dictat de TV3, ha estat el segon convidat dins el…

25 novembre 2014

Redacció

Comparteix
El comunicador Òscar Dalmau, presentador del programa La Competència de RAC1 i de El Gran Dictat de TV3, ha estat el segon convidat dins el tour que hem començat aquesta setmana per la vida dels professionals que han treballat a RàdioEstel, després d’haver parlat dilluns amb el meteoròleg Tomàs Molina. RàdioEstel ha estat una escola de comunicació per a ell. Ens relatava que en la prova de micro que va fer amb Antoni Bassas “va sortir tot el bagatge d’Ona de Sants i RàdioEstel”.
Òscar Dalmau, una veu que continuem escotant a RàdioEstel perquè fa els anuncis de la Generalitat sobre reciclatge, té un boníssim record dels primers anys de l’emissora, i en destaca “les ganes d’aprendre i innovar de tothom”, la confiança dels responsables per haver-li donat un programa propi, i la modernitat dels aparells: “RàdioEstel a nivell tecnològic era una passada”, recorda. Dijous no podrà ser a La Nit, ell que va presentar LA PRIMERA Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana: “Serà un sopar de gala, de comunió. En el sopar que vaig presentar la gent estava amb il·lusió i alegria de tornar-se a veure”.
Es pot escoltar aquí tota l'entrevista a Òscar Dalmau (a partir del minut 32).

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció