En directe

Fabricació pròpia

RÀDIO ESTEL

Oscar Dalmau: "Si no hagués existit Ràdio Estel, ara probablement no existiria l'espai 'La competència' (RAC-1)"

El comunicador Òscar Dalmau, presentador del programa La Competència de RAC1 i de El Gran Dictat de TV3, ha estat el segon convidat dins el…

25 novembre 2014

Redacció

Comparteix
El comunicador Òscar Dalmau, presentador del programa La Competència de RAC1 i de El Gran Dictat de TV3, ha estat el segon convidat dins el tour que hem començat aquesta setmana per la vida dels professionals que han treballat a RàdioEstel, després d’haver parlat dilluns amb el meteoròleg Tomàs Molina. RàdioEstel ha estat una escola de comunicació per a ell. Ens relatava que en la prova de micro que va fer amb Antoni Bassas “va sortir tot el bagatge d’Ona de Sants i RàdioEstel”.
Òscar Dalmau, una veu que continuem escotant a RàdioEstel perquè fa els anuncis de la Generalitat sobre reciclatge, té un boníssim record dels primers anys de l’emissora, i en destaca “les ganes d’aprendre i innovar de tothom”, la confiança dels responsables per haver-li donat un programa propi, i la modernitat dels aparells: “RàdioEstel a nivell tecnològic era una passada”, recorda. Dijous no podrà ser a La Nit, ell que va presentar LA PRIMERA Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana: “Serà un sopar de gala, de comunió. En el sopar que vaig presentar la gent estava amb il·lusió i alegria de tornar-se a veure”.
Es pot escoltar aquí tota l'entrevista a Òscar Dalmau (a partir del minut 32).

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció