En directe

El Matí a Ràdio Estel

PROGRAMES

Òscar Merino guardonat​ als 'Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu' 2017

Els premis es concedeixen en quatre categories (premsa escrita, premsa digital, ràdio i televisió) i els guardonats en aquesta tercera edició són els següents: Ràdio: al periodista…

6 agost 2017

Comparteix

Els premis es concedeixen en quatre categories (premsa escrita, premsa digital, ràdio i televisió) i els guardonats en aquesta tercera edició són els següents:

  • Ràdio: al periodista de Ràdio Estel, Sr. Òscar Merino
  • Premsa Escrita: el periodista especialitzat en basquetbol del diari Regió 7, Sr. Xavier Prunés
  • Premsa Digital: el web especialitzada en basquetbol Fullbasket
  • Televisió: al periodista de Televisió de Catalunya, Sr. Víctor Lavagnini

La Fundació del Bàsquet Català (FBC) presenta la tercera edició d'aquest premi, com a reconeixement al món del periodisme esportiu i, més concretament, als que es dediquen a donar llum al bàsquet, català i de formació.

Promogut per la Fundació del Bàsquet Català amb el suport de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), aquest guardó anual l'atorgarà un Jurat composat per membres del Patronat de l'FBC i del Departament de Comunicació de l'FCBQ i de la Fundació, presidit pel Sr. Joan Fa, president de totes dues entitats.

Aquest Jurat ha considerat tant persones (periodistes professionals), formats (programes, tertúlies, reportatges, articles,...) com mitjans de comunicació per la seva tasca de seguiment i desenvolupament del Bàsquet Català.

Enguany, i de manera excepcional, els 'Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu' 2017 es lliuraran durant el decurs de la gala de commemoració dels 25 anys de la Fundació del Bàsquet Català prevista pel mes de novembre.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció