En directe

La Missa de cada dia

PROGRAMES

Òscar Merino guardonat​ als 'Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu' 2017

Els premis es concedeixen en quatre categories (premsa escrita, premsa digital, ràdio i televisió) i els guardonats en aquesta tercera edició són els següents: Ràdio: al periodista…

6 agost 2017

Comparteix

Els premis es concedeixen en quatre categories (premsa escrita, premsa digital, ràdio i televisió) i els guardonats en aquesta tercera edició són els següents:

  • Ràdio: al periodista de Ràdio Estel, Sr. Òscar Merino
  • Premsa Escrita: el periodista especialitzat en basquetbol del diari Regió 7, Sr. Xavier Prunés
  • Premsa Digital: el web especialitzada en basquetbol Fullbasket
  • Televisió: al periodista de Televisió de Catalunya, Sr. Víctor Lavagnini

La Fundació del Bàsquet Català (FBC) presenta la tercera edició d'aquest premi, com a reconeixement al món del periodisme esportiu i, més concretament, als que es dediquen a donar llum al bàsquet, català i de formació.

Promogut per la Fundació del Bàsquet Català amb el suport de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), aquest guardó anual l'atorgarà un Jurat composat per membres del Patronat de l'FBC i del Departament de Comunicació de l'FCBQ i de la Fundació, presidit pel Sr. Joan Fa, president de totes dues entitats.

Aquest Jurat ha considerat tant persones (periodistes professionals), formats (programes, tertúlies, reportatges, articles,...) com mitjans de comunicació per la seva tasca de seguiment i desenvolupament del Bàsquet Català.

Enguany, i de manera excepcional, els 'Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu' 2017 es lliuraran durant el decurs de la gala de commemoració dels 25 anys de la Fundació del Bàsquet Català prevista pel mes de novembre.

Més actualitat

RELIGIÓ

El responsable del Sosteniment de l'Església anima tothom a "conèixer la feina de l'Església i marcar la X a la Declaració de la Renda

marcar la x a la declaració de la renda

Vicente Rebollo, també bisbe de Tarassona, recorda que els contribuents poden destinar un 0,7 % dels impostos a l'Església i un altre 0,7 a altres finalitats d'interès social

19 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

‘Una ombra blanca’ és la nova novel·la de Carme Riera, escriptora, membre de la Reial Acadèmia Espanyola i Premi Nacional de Cultura

19 abril 2024

ECONOMIA I FINANCES

El comitè d’empresa de l’antiga Nissan dona per fet que el miler d’exempleats seran contractats 

acord entre Chery i Ebro

En una entrevista a Ràdio Estel, Miguel Ruiz, membre del comitè i secretari general de SIGEN-USOC de Nissan a Barcelona ha valorat la reindustrialització de “titànica”

19 abril 2024

Redacció