En directe

La Caravana

PROGRAMES

Oxfam Intermón continua amb el seu propòsit d'ajudar causes humanitàries com el cas de Lesbos

La Unió Europea està sent responsable del que està passant a Lesbos junt amb el govern grec, ja que la situació de moltes persones que…

10 gener 2019

Comparteix
La Unió Europea està sent responsable del que està passant a Lesbos junt amb el govern grec, ja que la situació de moltes persones que fugen dels conflictes armats que hi ha a hores d'ara a Síria o a l'Afganistan, junt amb altres països de l'Àsia o d'Àfrica, fa que actualment a l'illa grega s'estigui produint una situació dramàtica per a moltes d'aquestes persones.
Al programa "A Primera Hora" de Ràdio Estel hem parlat de tot plegat amb Francesc Mateu, director d'Oxfam Intermón a Catalunya, que ha afirmat "la Unió Europea no està complint amb la seva pròpia llei que va aprovar després de la segona guerra mundial que dóna dret a tenir asil humanitari per aquelles persones que es veuen obligades a marxar dels seus països d'origen "i ha afegit: "Oxfam dona suport humanitari, legal i material a aquestes persones". Mateu ha explicat que la Unió Europea no solucionarà aquesta situació a curt termini però hi ha assegurat que "Oxfam estarà al costat d'aquestes persones".
Per acabar, i preguntat per com es pot ajudar a l'ONG el director ha dit que "Es poden fer donatius econòmics o fer-se soci de l'ONG Oxfam Intermón Catalunya".
Pots tornar a escoltar l'entrevista AQUÍ

Més actualitat

El PSC seguirà l'opinió dels experts per ampliar la capacitat de l'aeroport del Prat

Alícia Romero, als estudis de Ràdio Estel

Alícia Romero, portaveu dels socialistes al Parlament, diu que el tripartit no ha tornat i que el pacte pels pressupostos “és un acord puntual, no una coalició de govern”

2 febrer 2023

Redacció

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023