En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

Pat Boone serà el protagonista de la Fórmula Estel

Charles Eugene «Pat» Boone (Jacksonville, Florida, 1 de juny de 1934) És cantant de l'ONU, compositor i Nord-americana actor, un dels mes cèlebres cantants pop…

31 maig 2017

David García

Comparteix
Charles Eugene «Pat» Boone (Jacksonville, Florida, 1 de juny de 1934) És cantant de l'ONU, compositor i Nord-americana actor, un dels mes cèlebres cantants pop dels anys 1950 i Començaments dels 60.Entre Els seus Exitos es troben Versions de cançons Fetes per cantants negres de R & B (QUAN existia la segregació racial). Va vendre Més De 45 Milions àlbums DE, Va tenir 38 Èxits Top 40 i ha aparegut a Mas de 12 Pel·lícules de Hollywood. El seu talent Com a cantant i actor, juntament amb la seva defensa de les Tradicions i Valors nord-americans, va contribuir a la seva Popularitat a Els Primers anys del rock and roll. D'acord amb la cartellera, Boone SER El Segon més gran Directius artista en les Llistes d'Popularitat dels finals dels Anus 50, Només per darrere d'Elvis Presley, Però al Dia de Ricky Nelson i de The Platters, i es va situar en el no. 9 -darrere de The Rolling Stones i Paul McCartney, Però al Dia d'artistes Com Aretha Franklin I. Els Beach Boys -en la seva Llista dels Top 100 Artistes Top 40 1955-1.995,Boone encara manté la marca de 220 Setmanes consecutives en les Llistes d'Exitos Amb Una o Mas cançons Cada setmana. A L'Edat de Vint-i-anys, presentar programes de mitjans hora en la sèrie de televisió ABC, "El Pat Boone Chevy Showroom", que es va transmetre Durant 115 Episodis (1957-1960). Molts artistes musicals, incloent un Eddie Adams, Andy Williams, Pearl Bailey i Johnny Mathis van fer Aparicions en l'espectacle. Els seus Versions de Exitos de rhythm and blues van tenir ONU efecte notable en el Desenvolupament de la Gran Popularitat del rock and roll. Durant els seves gires en la Dècada de 1950 es Va trobar amb Elvis Presley en un dels actes de apertura.Com a escriptor, Boone Va tenir Nº 1 gener èxit de vendes a la Dècada de 1950 (Twixt dotze i vint, Prentice-Hall).
A la Dècada de 1960, sí Centre en la Música Evangeli i és Membre del Saló de la Fama de la Música Gospel. 

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció