En directe

Fórmula Estel

AUDIOS

Sense categoria

Paula Valls: "Em feia vergonya compartir les lletres amb l'equip"

'Començar de nou' és el títol de l'àlbum amb el qual Paula Valls torna després de 5 anys de silenci a causa d'una anorèxia nerviosa

30 octubre 2023

Comparteix

'Començar de nou'. Aquest és el títol de l'àlbum amb el qual Paula Valls torna al panorama musical, després de 5 anys de silenci a causa d'un diagnòstic d'anorèxia nerviosa.

La cantant osonenca confessa que durant aquest temps de pausa, de cop i volta i d'una manera espontània, va tornar a buscar la música i va començar a escriure cançons sense filtrar-les. Fins al punt que després va haver de pensar-se bé si compartia les lletres amb la seva gent i l'equip. "Em feia molta vergonya", admet, però alhora creu que "compartir-ho pot ajudar a molta gent".

En una entrevista al 'Fabricació Pròpia' de Ràdio Estel, Valls respon que la societat no és prou conscient del que suposa aquesta malaltia: "En som conscients quan la malaltia està molt avançada, però hi ha molta gent que hi conviu i no ho diries mai perquè físicament no l'encaixem amb una anorèxia o amb un infrapès. És una malaltia que es mou amb l'engany".

"Hi ha molta gent que conviu amb anorèxia i no ho diries mai perquè físicament no l'encaixem"

Paula Valls: "Em feia vergonya compartir les lletres amb l'equip"

0:00 / 0:00

Més actualitat

TELEVISIÓ

Mónica López: "No s'ha d'anar a El Hormiguero"

Mónica López sobre El Hormiguero

L'actriu explica que es va negar a anar al programa perquè creu que el presentador del programa, Pablo Motos, blanqueja el feixisme

22 juny 2023

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

ENTREVISTA: Fem passar por als actors de 'La Noche de los Muertos Vivientes ¡LIVE!

Mercè Martínez i Víctor G. Casademunt s'immergeixen en una entrevista a Ràdio Estel, on pot passar de tot!

24 octubre 2023