En directe

Fórmula Estel

AUDIOS

Pep Plaza: "Jo podria fer un programa"

Pep Plaza, que ara és al teatre amb 'El Substitut', reivindica que podria fer coses com presentar un programa a banda d'imitar

3 novembre 2023

Comparteix
Pep Plaza a Ràdio Estel / Ràdio Estel

El substitut és el nou espectacle de l'actor i humorista Pep Plaza'. Un show on explica la vida d’un imitador a qui els famosos contracten perquè els substitueixi en moments de feina o vacances. Fins que arriba un moment que té una crisi d’identitat i que vol deixar d’imitar els altres per ser ell mateix a l’escenari.

Un argument que permet a Plaza reivindicar-se a ell mateix: "Tinc ganes que també se'm conegui a mi. Puc fer moltes altres coses. Sense voler, t'encasellen a la imitació de personatges. Jo podria fer un programa o d'actor còmic en un repartiment de quatre actors. I també em considero un showman i un músic que toca d'oïda".

"Sense voler, t'encasellen en la imitació de personatges i jo puc fer moltes altres coses. Jo podria fer un programa o d'actor còmic en un repartiment de quatre actors"

En una entrevista a 'La Caravana', l'actor s'emociona al sentir les paraules que li dedica, per sorpresa i en exclusiva a Ràdio Estel, el seu amic d'infància i periodista Espartac Peran.

Entrevista a Pep Plaza: "Jo podria fer un programa"

0:00 / 0:00

Més actualitat

TELEVISIÓ

Mónica López: "No s'ha d'anar a El Hormiguero"

Mónica López sobre El Hormiguero

L'actriu explica que es va negar a anar al programa perquè creu que el presentador del programa, Pablo Motos, blanqueja el feixisme

22 juny 2023

Redacció