En directe

El Matí a Ràdio Estel

ALTRES

Pep Sala reviu la seva trajectòria des de Ràdio Estel, on ha presentat 'PS', el seu nou disc

Pep Sala ha estat a RàdioEstel per fer repàs dels seus 30 anys a dalt dels escenaris i presentar-nos el seu disc, PS. En una…

14 novembre 2014

Comparteix
Pep Sala ha estat a RàdioEstel per fer repàs dels seus 30 anys a dalt dels escenaris i presentar-nos el seu disc, PS. En una entrevista emesa aquest divendres al matí des de Fórmula Estel, hem comentat la versió que Shakira ha fet del seu mític Boig per tu i l’obra que presenta aquest mateix divendres a les 20.00 hores a la sala Luz de Gas de Barcelona. 
L’exguitarrista de SAU ha explicat que escolta Ràdio Estel sempre que fa llargs viatges en cotxes i que li encanta la música de la nostra emissora. De tota manera, ha confessat que, quan sonen cançons seves, com ara Boig per tu o El tren de mitjanit, prefereix baixar el volum de la ràdio.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció