En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Pere Calvó (PPC): "Si algú ens vol dir que som racistes és desconèixer la realitat que viuen els nostres ciutadans"

Setmana d'eleccions que travessarem amb representants de les diferents formacions polítiques que concorren als comicis del 24 de maig. Dilluns hem tingut amb nosaltres Pere…

18 maig 2015

Redacció

Comparteix

Setmana d'eleccions que travessarem amb representants de les diferents formacions polítiques que concorren als comicis del 24 de maig. Dilluns hem tingut amb nosaltres Pere Calvó i Roca, diputat del PPC.

El Partit Popular de Catalunya es presenta a 524 municipis i està present amb 470 regidors a tota Catalunya.
"Pretenem que els ajuntaments estiguin exclusivament al costat de les persones, davant els partits que diuen que és un pas previ a les eleccions autonòmiques. Per això fem campanya molt en positiu per no fer política ficció, sinó política molt real, de solucionar els problemes del ciutadà". Pere Calvó concretament s'ha referit a dos partits: "Especialment Convergència i Esquerra concebeixen els ajuntaments com un instrument per altres fins que no tenen res a veure. S'han oblidat realment del què és important: es pot fer molt en ocupació, sanitat, educació...".
Laura Aznar ha preguntat sobre els missatges racistes de la propaganda del PP, com Netejant Badalona: "Xavier Garcia Albiol ho deia molt clar: aquí no es persegueix ningú, es persegueix les persones que van contra les ordenances municipals. Hem d'erradicar l'incivisme, és l'arrel de la inseguretat", apuntava Calvó, que afegia: "Si algú ens vol dir que som racistes és desconèixer la realitat que viuen els nostres ciutadans". A més, ha criticat altres formacions: "Nosaltres quan hi ha un problema d'integració no farem veure que no passa res. hi ha ciutadans que pateixen un problema i necessiten solucions. Nosaltres no farem veure que no existeixen problemes com fan els partits d'esquerra". El diputat del PP ha insistit en la idea d'una "inmigració legal i ordenada"
Pere Calvó també recordat actes on s'han insultat als representats del PPC: "Alguns s'omplen la boca de democràcia però després no permetre a altres parlar obertament. Això sí que és violència"
Escolta Pere Calvó (PPC) - minut 42

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Els fets han deixat un total de 23 víctimes mortals segons les autoritats marroquines, tot i que l'ONG Caminando Fronteras apunta que en són 37. Per ara, encara no hi ha un recompte oficial de les persones que han mort en caure de la tanca a causa de les agressions de la policia marroquina i espanyola.

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció