En directe

Fórmula Estel

PROGRAMES

Plusvàlua celebra 10 anys a Ràdio Estel

El programa de ràdio econòmic i social del Centre d’Estudis Econòmics i Socials, el CEES, compleix 10 anys. Un programa que es pot escoltar els…

8 gener 2020

Redacció

Comparteix

El programa de ràdio econòmic i social del Centre d’Estudis Econòmics i Socials, el CEES, compleix 10 anys.

Un programa que es pot escoltar els dijous a les 20h.

10 anys es diu ràpid. I arribar a complir 10 anys avui dia en un mitjà de comunicació és pràcticament impossible!

L’aventura del “Plusvàlua” començava fa 10 anys de la ma d’Ignasi Farreres a la direcció i Mireia del Pozo a la producció, a petició de Ràdio Estel. El “Plusvàlua” germinava del “Cinc Cèntims”, un programa de caire econòmic amb Farreres al front.

El camí que està recorrent el programa “Plusvàlua” està sent llarg i prosper, apropant l’economia a les persones i donant veu a les diverses realitats socials, tenint sempre a la persona al centre d’una economia amb valors. Un camí que s’iniciava amb l’escriptora Carla Gracia, qui el va presentar set temporades, i continuava amb el periodista Quim Esteban dues temporades més.

Per aquesta desena temporada del “Plusvàlua” Del Pozo, qui està al front des dels inicis i ha sapigut adaptar els continguts, la forma de comunicar i els ritmes als nous temps sense perdre l’essència del programa indica que “l’objectiu per aquesta temporada és programes 10 per la temporada 10″.

Per fer-ho s’han teixit col.laboracions amb les institucions més representatives de casa nostra en la matèria: el Col.legi d’Economistes de Catalunya, la Taula del Tercer Sector Social i l’Il.lustre Col.legi de l’Advocacia. Sumant-se així amb l’aliança amb Palau Macaya de caire cultural. Aquestes col.laboracions es veuràn reflexades a la nova secció “l’Agenda”.

Per si això no fos suficient, més novetats aportant qualitat i ritme: “Secció Econòmica” amb la Dra. Carme Riera, professora i investigadora de la Universitat de Barcelona i “l’Actualitat” amb la periodista Mercè Ragà.

Tot preparat per acompanyar-vos un any més!

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció