En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

Polseres CANDELA, una iniciativa solidària i terapèutica promoguda per pares d'infants ingressats a Sant Joan de Déu

Les POLSERES CANDELA és una iniciativa que promou un grup de pares d’infants ingressats a la planta d’oncohematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu, a…

19 febrer 2015

Redacció

Comparteix
Les POLSERES CANDELA és una iniciativa que promou un grup de pares d’infants ingressats a la planta d’oncohematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu, a Esplugues de Llobregat. Un dels pares, David Sànchez, ha parlat aquest dimecres, a la Fórmula Estel, d’aquesta “iniciativa solidària i terapèutica”. Les CANDELA són unes polseres de colors que elaboren els nens i nenes amb les seves famílies i els seus amics. Aquest projecte és més que un producte, ja que es tracta d'una iniciativa que va sorgir com una història d’amistat i ha acabat sent una font d’aportació per a la recerca del càncer infantil.
Sobre el projecte POLSERES CANDELA, també hi ha dit la seva Oriol López, director de l’escola Ramon Llull. Aquest centre solidari, situat al districte barceloní de Sant Andreu, ha col·laborat igualment en el projecte Polseres Candela. “Es una iniciativa que enganxa molt per tot el rerefons que hi ha al darrere”, ha dit López. Segons el director de l’escola, “amb la participació en aquest projecte, es dóna suport a la tasca d’investigació del càncer infantil que actualment promou l’Obra Social Sant Joan de Déu. La vinculació de l’escola consisteix en sessions de plàstica on els alumnes col·laboren en l’elaboració de les polseres, a més de ser un punt de venda. 
Les Polseres Candela simbolitzen la il·lusió de molts infants i pares que lluiten cada dia per un objectiu: viure. A més, s’han convertit en un dels camins a través del qual es pot donar suport a la tasca d’investigació sobre el càncer infantil que actualment promou l’obra Social Sant Joan de Déu. Per poder aconseguir una polsera Candela podeu clicar aquí, a la pàgina del facebook de POLSERES CANDELA.
Es pot escoltar aquí (a partir del minut 25'00") l’entrevista sencera.

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

“Càritas no és una ONG, és l’acció de l’església cristiana per a les persones en situacions més vulnerables” 

Eduard Sala ha estat escollit nou director de Càritas Diocesana de Barcelona després d'estar vinculat a l’entitat des de fa quatre dècades i ser responsable de l’àrea social de la institució els últims nou anys.

29 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés: "No donem per feta la investidura de Pedro Sánchez"

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, l'última nit electoral, el 23 de juliol

En una entrevista a Ràdio Estel, el polític socialista lamenta que la dreta "no accepti que ha perdut les eleccions" i augura "una legislatura molt dura"

28 setembre 2023

Redacció