En directe

Fórmula Estel

VATICÀ

Pregària i proximitat del Papa amb el poble nicaragüenc

“Estimats germans nicaragüencs, us soc proper i reso per vosaltres.” Són les paraules del papa Francesc després del res de l’Àngelus del diumenge 2 d’agost,…

3 agost 2020

AICA

Comparteix
“Estimats germans nicaragüencs, us soc proper i reso per vosaltres.” Són les paraules del papa Francesc després del res de l’Àngelus del diumenge 2 d’agost, per mostrar la seva proximitat davant l’atac contra la catedral de Managua.
“Penso en el poble de Nicaragua, que pateix per l’atemptat a la catedral on ha quedat molt malmesa, gairebé destruïda, la imatge molt venerada del Crist que ha acompanyat i sostingut durant els segles la vida del poble fidel”, deia Francesc.
El 31 de juliol una persona va entrar a una de les capelles de la catedral de Managua i va llençar un còctel molotov, fet que va provocar un incendi i va destruir el sagrari i la imatge de la Sang de Crist, cosa que ha estat qualificada d’“acte de terrorisme” pel cardenal nicaragüenc Leopoldo Brenes.
En un comunicat de l’arxidiòcesi de Managua s’assegura que és “un acte de profanació totalment condemnable, per la qual cosa hem de romandre en pregària constant per derrotar les forces malignes”.

Per això el cardenal Brenes, arquebisbe de Managua, va convocar diumenge 2 d’agost a un dia “de pregària, silenci, plor i súplica per l’ultratge, irrespecte, sacrilegi i profanació a Jesús en la seva presència real del Santíssim Sagrament i davant la imatge de la Sang de Crist, destruïda i calcinada, i mirant la creu que roman dempeus, aferrar-nos-hi i clamar com ho va fer Jesús des del Calvari”.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024