En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA MÓN

Preocupació per la limitació dels drets dels no jueus

El Gran Mestre de l'Orde del Sant Sepulcre de Jerusalem, el cardenal Edwin O'Brien,s'ha sumat a les veus que han expressat preocupació per la nova…

4 agost 2018

AICA

Comparteix

El Gran Mestre de l'Orde del Sant Sepulcre de Jerusalem, el cardenal Edwin O'Brien,s'ha sumat a les veus que han expressat preocupació per la nova llei d'Israel que atorga drets exclusius als jueus i elimina l'àrab com a idioma oficial. Per al purpurat, aquesta nova llei posa fi a la igualtat de drets.

"Aquesta llei", ha dit el cardenal O'Brien a Rome Reports, "aboleix la declaració del 1948 d'independència del poble jueu i de l'Estat jueu, que proclama la igualtat per tothom que viu a Terra Santa sense importar la raça, la religió o el sexe. Això s'ha eliminat".

Molts jueus i líders polítics a Israel i fora de les seves fronteres han condemnat aquesta norma perquè la consideren racista i discriminatòria. La Unió Europea recorda que complicarà la fórmula de reconèixer dos estats per resoldre el conflicte entre Israel i Palestina.

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció