En directe

Fabricació pròpia

ESGLÉSIA CATALUNYA

Presentació del nou Pla pastoral diocesà

Aquestdiumenge s’ha presentat a la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona el nou Plapastoral diocesà, que inclou les orientacions i propostes per a una…

23 abril 2018

Redacció

Comparteix

Aquestdiumenge s’ha presentat a la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona el nou Plapastoral diocesà, que inclou les orientacions i propostes per a una conversiópastoral a l’arxidiòcesi de Barcelona.

L’acte,que han seguit més de 1.000 persones, ha servit per mostrar el nou pla, elaboratdesprés d’una llarga consulta diocesana que es va fer durant el curs passat. Elresultat d’aquesta consulta, que forma el nou Pla pastoral, s’ha explicatdetalladament i s’ha distribuït a la sortida en els seus dos formats, tant l’ediciópopular de butxaca com el format habitual de llibre.

Lacerimònia ha comptat amb la participació dels bisbes auxiliar de Barcelona Mons.Sergi Gordo i Mons. Antoni Vadell, així com també de l’arquebisbe Joan Josep Omella,responsable de tancar l’acte amb una pregària en la qual ha convidat a tothom afer-se seu el Pla pastoral i a “sortir de les perifèries”, com va dir el papaFrancesc.

Lapresentació ha tingut una gran participació del públic, que ha cantat iparticipat de les diverses activitats que s’han fet, entre les quals hadestacat un puzle situat al presbiteri que ha reproduït el cartell anunciadorde la trobada, amb el panot com a motiu, símbol del nou Pla pastoral.

Totsels materials de difusió del nou Pla pastoral es poden consultar al web diocesàwww.esglesiabarcelona.cat/sortim-pla-pastoral

 

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció