En directe

La Caravana

ESGLÉSIA CATALUNYA

Presentació del nou Pla pastoral diocesà

Aquestdiumenge s’ha presentat a la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona el nou Plapastoral diocesà, que inclou les orientacions i propostes per a una…

23 abril 2018

Redacció

Comparteix

Aquestdiumenge s’ha presentat a la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona el nou Plapastoral diocesà, que inclou les orientacions i propostes per a una conversiópastoral a l’arxidiòcesi de Barcelona.

L’acte,que han seguit més de 1.000 persones, ha servit per mostrar el nou pla, elaboratdesprés d’una llarga consulta diocesana que es va fer durant el curs passat. Elresultat d’aquesta consulta, que forma el nou Pla pastoral, s’ha explicatdetalladament i s’ha distribuït a la sortida en els seus dos formats, tant l’ediciópopular de butxaca com el format habitual de llibre.

Lacerimònia ha comptat amb la participació dels bisbes auxiliar de Barcelona Mons.Sergi Gordo i Mons. Antoni Vadell, així com també de l’arquebisbe Joan Josep Omella,responsable de tancar l’acte amb una pregària en la qual ha convidat a tothom afer-se seu el Pla pastoral i a “sortir de les perifèries”, com va dir el papaFrancesc.

Lapresentació ha tingut una gran participació del públic, que ha cantat iparticipat de les diverses activitats que s’han fet, entre les quals hadestacat un puzle situat al presbiteri que ha reproduït el cartell anunciadorde la trobada, amb el panot com a motiu, símbol del nou Pla pastoral.

Totsels materials de difusió del nou Pla pastoral es poden consultar al web diocesàwww.esglesiabarcelona.cat/sortim-pla-pastoral

 

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció