En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

“Quan tens una eina que t’obeeix, t’hi llences"

Per tancar la setmana, hem convidat a la Fórmula Estel Josep Lluís Fernández, responsable de la Pastoral del Trànsit de l'Arxidiòcesi de Barcelona, i capellà de…

29 juny 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Per tancar la setmana, hem convidat a la Fórmula Estel Josep Lluís Fernández, responsable de la Pastoral del Trànsit de l'Arxidiòcesi de Barcelona, i capellà de Bombers i Guàrdia Urbana. I és que aquest proper diumenge 1 de juliol, festa de Sant Cristòfol, patró dels conductors, es celebra la Jornada de responsabilitat del trànsit. Amb ell també ha vingut Esteve Rifà, col·laborador de la Pastoral de Trànsit.
“Quan tens una eina que t’obeeix, t’hi llences. La conducció és un mena de pantògraf que agranda el caràcter de les persones (si és prudent, si pensa en l’altre…). Jo crec que és una expressió de l’interior de la persona”, ha expressat Josep Lluís Fernández.
Morir d’esperança
Aquest vespre de dijous es va celebrar una vetlla de pregària en memòria de les víctimes dels viatges cap a Europa, a la Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor, de Barcelona. Han convocat la pregària Sant Egidi, Fundació Bayt-al-Thaqafa, Justícia i Pau, Càritas Barcelona, Federació Filipina Kalipi i Fundació Migrastudium. 
Meritxell Téllez, membre de la Comunitat de Sant Egidi, ha explicat a que l’objectiu d’aquesta trobada “és el record de les persones que moren intentant arribar a Europa, al Mediterrani”.
Per últim, hem tingut amb nosaltres a Àngel Miret per parlar-nos sobre què està fent la Generalitat en tota la crisi de refugiats del Mediterrani.  

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció

SOCIETAT

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Tània Verge: "No podem parlar d'un repunt de feminicidis a Catalunya"

La consellera en funcions d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge | RÀDIO ESTEL

Aquest semestre gairebé hi ha més casos de violència masclista que tot l'any passat, però la consellera d'Igualtat i Feminismes en funcions diu que cal esperar per valorar les dades en conjunt

18 juliol 2024

Redacció

ENERGIES ALTERNATIVES

MEDI AMBIENT

"Tenir teulades sense plaques solars és com deixar-te l’aixeta oberta" 

Plaques solars a una teulada

La portaveu de l’Observatori de les Energies Renovables de Catalunya (OBERCAT), Helen Badger, avisa a Ràdio Estel de les conseqüències de no instal·lar plaques solars

17 juliol 2024

Redacció