En directe

La Caravana

SOCIETAT

"Que Puigdemont no convoqui eleccions no és el final de tot"

Jordi López Camps, soci d'Òmnium Cultural i exdirector general d'Afers Religiosos, i Sixto Cadenas, gestor de l'Administració de Justícia i membre de Societat Civil Catalana, han…

26 octubre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
Jordi López Camps, soci d'Òmnium Cultural i exdirector general d'Afers Religiosos, i Sixto Cadenas, gestor de l'Administració de Justícia i membre de Societat Civil Catalana, han coincidit aquest dijous en la idea que "no s'acaba tot amb l'anunci del president Carles Puigdemont en el sentit que no convoca eleccions". López Camps ha recordat que "Puigdemont conserva encara la facultat per convocar eleccions", i que "el govern espanyol del PP ha perdut una oportunitat molt gran en no aturar la tramitació de l'article 155". Per la seva banda, Cadenas ha admès que "aplicar el 155 no és desitjable, perquè comporta un problema fins i tot per al mateix govern espanyol". En aquesta línia, ha afegit que "les institucions espanyoles estan obligades a restablir la legalitat quan s'ha violat".
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dijous 26 d'octubre.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció