En directe

Fórmula Estel

FÓRMULA ESTEL

Queden poques hores per La Nit! :)

Si no t’ho vols perdre, encara estàs a temps de venir. T’esperem a la Basílica de Santa Maria del Mar a les 19:30 (obertura de…

2 juny 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Si no t’ho vols perdre, encara estàs a temps de venir. T’esperem a la Basílica de Santa Maria del Mar a les 19:30 (obertura de portes), perquè a les 20h comença el concert del Cor Vivace! Només per 10 euros podràs gaudir de la representació d’aquest cor, actualment format per més de 95 cantaires (alguns amb una llarga trajectòria) que ens oferiran un repertori principalment de música pop.
 
Precisament avui, 2 de juny, hem entrevistat a la Fórmula Estel a un il·lustre membre d’aquesta coral, l’eurodiputat independent del PDECat Ramon Tremosa, que ha definit les trobades amb el Cor Vivace cada dissabte com "un oasi de desconnexió total on t’oblides de totes les coses exteriors i et concentres en la música”. Tremosa ha explicat que fa 6 anys el director, Tomás Rosado, li va dir: “Vine! Que ens falten tenors!”. Els qui vingueu després al sopar a les 21:30h també podreu parlar amb ell, perquè Ramon Tremosa serà al Casa Llotja de Mar!
 
Gràcies a tots els que vindreu aquesta nit! També esperem que molts us animeu a gaudir del concert del Cor Vivace 🙂 Fins La Nit!

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció