En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

"Qüestiona greument l'estratègia judicial del Tribunal Suprem"

Carles Puigdemont queda en llibertat sota fiança.  Les incògnites després de la decisió de la justícia alemanya les hem resolt a la Fórmula Estel, de…

6 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Carles Puigdemont queda en llibertat sota fiança. 
Les incògnites després de la decisió de la justícia alemanya les hem resolt a la Fórmula Estel, de 8 a 9 del matí, la nostra hora informativa. Hem recollit les opinions d’experts sobre el tema: l’advocada penalista Anna Boza i el també advocat i director de Justicia i Pau a Barcelona, Eduard Ibañez“Ara com ara, el jutge Pablo Llarena ho deixarà tot com està. El ritme judicial mai és igual que el que la gent voldria”, ha relatat Boza. Per la seva banda, Ibáñez ha apuntat: "El més rellevant és que el tribunal alemany ha dit que l'acusació que pesa sobre Puigdemont relativa al delicte de rebel·lió no té fonament, perquè no es va produir la violència que integra el delicte equivalent al codi penal alemany. Ve a dir que no es va produir un aixecament violent que ho justifici. Qüestiona greument l'estratègia judicial del Tribunal Suprem i introdueix un toc d'alerta molt important".
“Si sou més actius sereu més feliços”
Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!
Aquest és el lema del Dia Mundial de l'Activitat Física d'enguany, i ens ho ha explicat el secretari de l’esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras. 
Els divendres tanquem la setmana amb Un món sense fronteres, la secció d'Àngel Miret, coordinador de l’acollida a persones refugides de la Generalitat de Catalunya.

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023

Marc Molins: "La llei del només sí és sí té moltes deficiències i s'ha de millorar"

Cartells en una manifestació feminista.

L'advocat penalista i doctor en dret Marc Molins constata que la nova norma ha tingut un efecte no desitjat, perquè el text no és correcte i ara s'ha de modificar i "no criticar a qui l'aplica"

31 gener 2023

Redacció