En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Quins drets tinc si m'han cancel·lat o retardat un vol?

▪️ 25 i 26 de juliol: vaga de Ryanair.  ▪️ 27 i 28 de juliol i el 3 i 4 d’agost: vaga d’Iberia.  ▪️ Primers…

18 juliol 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
▪️ 25 i 26 de juliol: vaga de Ryanair. 
▪️ 27 i 28 de juliol i el 3 i 4 d’agost: vaga d’Iberia. 
▪️ Primers dies d’agost: vaga general als aeroports de l’estat. És la vaga que es preveu més llarga i que pot causar més problemes als passatgers.
Quins drets tinc si m’han cancel·lat o retardat un vol?
Aquest dimecres a la Fórmula Estel hem parlat amb l’advocat expert en dret aeronàutic, Dan Miró: "És molt important que, si ens hem adonat i no ens han dit res, es generen una sèrie de drets: la companyia s'ha de fer càrrec de portar-lo al destí final amb un vol alternatiu. Si no: demana devolució íntegrament (que no acceptem, perquè el vol alternatiu li valdrà molt més), o viatjar amb l'alternativa, i sempre tindrà dret a una compensació". Miró també ha explicat els casos de força major, com incidència meteorològica, vagues externes de controladors aèris...
Pla de govern de Pedro Sánchez
Esther Giménez-Salinas, Doctora en Dret, ha analitzat les propostes que va fer aquest dimarts Pedro Sánchez al Congrés, i ha recalcat que "el termini de les mesures és difícil”, perquè "cap de les coses que va anunciar, en aquest termini [dos anys fins a noves eleccions], es podran fer".
Pregaria.cat es renova
Creada ara fa deu anys pels Jesuïtes de Catalunya, el coordinador de Pregaria.cat, Joan Morera, ha explicat les novetats i les funcions: "Pregaria.cat és un web de recursos de pregària, d'interioritat, que des de la Companyia de Jesús s'ha ofert, per l'Església, per qualsevol confessió cristiana, i per gent que busca interioritat".
El primer pensament del dia ens l'ha portat Mossén Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. 

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel


Foto: Jérôme Choain

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció