En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel augmenta la seva audiència segons el darrer EGM

Segons les dades de l´estudi d´audiències (EGM) que s´han donat a conèixer aquest matí, RÀDIO ESTEL te actualment una audiència de 22.000 oients, 9.000 més que en…

10 abril 2019

Comparteix
Segons les dades de l´estudi d´audiències (EGM) que s´han donat a conèixer aquest matí, RÀDIO ESTEL te actualment una audiència de 22.000 oients, 9.000 més que en l´últim estudi publicat el més de novembre de l´any passat, i 10.000 oients més que fa un any.

Pel que fa l´audiència acumulada, el resultat a dia d´avui és de 39.000 oients, 9.000 més que el passat novembre i 11.000 més que l´any passat en aquestes dates.

Per comarques, d'on més s'ens escolta és del Vallés Occidental, Barcelonès, Segrià, Vallès Oriental, Maresme, Baix Llobregat, Gironès i Tarragonès.

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció