En directe

Cocodril Club

Sense categoria

Ràdio Estel comença la seva programació d'estiu

Ràdio Estel acaba la seva temporada i comença la programació d'estiu marcada per una proposta fresca i musical.

23 juliol 2022

Comparteix

A partir del pròxim dilluns 25 de juliol t'oferim una programació especial plena de música, millors moments i servei religiós.

Ràdio Estel acaba la seva temporada i comença la programació d'estiu marcada per una proposta fresca i musical. Des de primera hora del matí, de 7 a 8 h i de dilluns a diumenge, es continuaran escoltant el Rosari i les Laudes en directe des de l'Abadia de Montserrat.

Així mateix, de dilluns a divendres i fins a les deu del matí arribarà el torn dels millors moments del magazín 'El matí a Ràdio Estel', conduït per Mercè Raga, que ens oferirà les millors entrevistes de la temporada.

Una proposta que seguirà amb molta música i una 'Fórmula Estel' dedicats a refrescar-te l'estiu durant gran part de la jornada. 'Camins', amb Rafa Sanahuja al capdavant, també hi serà present des de les 18 h fins a la connexió amb les Vespres des de Montserrat i la Missa des de la Catedral de Barcelona. L'aposta informativa de l'emissora, però, continua intacta amb butlletins a cada hora per ser coneixedors de l'actualitat.

Programació del cap de setmana

Pel que fa al cap de setmana, la programació comptarà amb programes com 'Sons de la Terra', creat l'any 2010 i dedicat al món de l'havanera, el cant de taverna i la música tradicional catalana. Com sempre, conduït per Gerard Carrión.

'Grans Històries' torna aquest estiu a la graella de Ràdio Estel, on també es podran escoltar nous continguts de 'Tot Sardana', així com 'Momenti de la Canzone Italiana', 'Cocodril Club' i 'La veu dels animals', programes que també tindran el seu espai cada diumenge.

Els caps de setmana mantenen la programació religiosa amb programes com La Taula de l'Evangeli i les misses des de la Basílica de la Mercè i la Catedral de Barcelona.

Més actualitat

Sense categoria

Pere Aragonès demana a Dalmases "una decisió" davant d'unes "pressions inacceptables" que l'han causat "estupor"

Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya, als estudis de Ràdio Estel

El president de la Generalitat també demana als seus socis que facilitin la sortida de Laura Borràs "pel bé de tothom i de les institucions".

21 juliol 2022

Redacció