En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel duplica en un any l'audiència diària. Gràcies per creure-hi!

Aquest matí s’han donat a conèixer els resultats de l’estudi de les audiències radiofòniques a Catalunya, corresponental primer trimestre de l’any 2015. L’audiència diària de Ràdio Estel,…

15 abril 2015

Comparteix

Aquest matí shan donat a conèixer els resultats de lestudi de les audiències radiofòniques a Catalunya, corresponental primer trimestre de lany 2015.

Laudiència diària de Ràdio Estel, de dilluns a diumenge, és de20.000 oients, el doble de fa un any i amb 7.000 oients més que lultima onada del 2014.

Quan a laudiència acumulada, persones que tenen Ràdio Estel com una de les emissores que sintonitzen amb freqüència,segons lestudi general de mitjans, tenim 46.000 oients, 13.000 més que faun any i 7.000 més que en lúltim estudide lany passat.

Percomarques, don se’ns escolta més és des del Barcelonès, Alt Urgell, Baix Llobregat, Alt Camp, Gironès,Maresme, i Vallès Occidental

A tots vostès, que fanpossible aquestes dades, moltes gràcies.

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció