En directe

Cocodril Club

COMUNICACIÓ

Ràdio Estel i “Catalunya Cristiana” inicien una nova etapa de creixement

RàdioEstel i Catalunya Cristiana,dos mitjans d’ideari cristià, inicien una nova etapa d’impuls i millora desprésd’un temps d’estancament i de dificultats econòmiques. L’arquebisbe deBarcelona, el cardenal Joan Josep…

3 maig 2021

Redacció

Comparteix

RàdioEstel i Catalunya Cristiana,dos mitjans d’ideari cristià, inicien una nova etapa d’impuls i millora desprésd’un temps d’estancament i de dificultats econòmiques. L’arquebisbe deBarcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha reorganitzat els dos òrgans degovern d’aquests mitjans (dos patronats que corresponen a la Fundació MissatgeHumà i Cristià per Ràdio Estel i a la Fundació Catalunya Cristianaper a l’Evangelització i la Cultura per Catalunya Cristiana), en un únic grup persones, format perpreveres i laics vinculats al món de la comunicació. Està previst que en breu totesdues fundacions s’unifiquin per optimitzar-ne el govern i rellançar aquestsprojectes comunicatius.

Aquest grupplural, presidit per l’arquebisbe de Barcelona, està format pel Sr. GasparCoderch, ecònom de l’arquebisbat; Mn. Ramon Batlle, viceecònom; P. BernatJuliol, responsable de comunicació de l’Abadia de Montserrat; el Sr. JosepCaminal, exdirector del Gran Teatre del Liceu i exdirector general depresidència del Grup Godó; el Sr. Jordi Casoliva, director de COPE Catalunya;el Sr. Borja García-Nieto, exconseller d’Antena3, Sogecable i actualmentvinculat a 8tv; Mn. Jaume Aymar, fins ara director de RàdioEstel i Catalunya Cristiana; iel Sr. Toni Hervás, periodista.

La nova etapas’inicia per fer possible dos projectes econòmicament viables i amb una majoraudiència, mantenint les plantilles actuals amb la previsió d’afegir talentjove i amb una oferta comunicativa transversal per fer arribar el missatgecristià al conjunt de la societat. També està previst enriquir els continguts aoferir pels dos mitjans amb la inclusió de noves i diferents sensibilitatsintel·lectuals i eclesials.

El cardenalOmella va presidir les reunions en què s’han erigit els dos nous patronats, queja van prendre dues decisions executives: la continuïtat transitòria de Mn.Jaume Aymar com a responsable de la publicació Catalunya Cristiana i el nomenament del Sr. Toni Hervás com adirector de Ràdio Estel.

L’arquebisbe vaaprofitar la trobada per agrair als nous patrons la seva vinculació "a unprojecte il·lusionant, que busca estendre a la nostra societat un missatgecristià més necessari que mai".

Més actualitat

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sis nous diaques per a l'arxidiòcesi de Barcelona

Els sis seminaristes que seran ordenats diaques | FOTO: Arquebisbat de Barcelona

La basílica de la Sagrada Família acull aquest diumenge l'ordenació diaconal dels seminaristes Joan Piñol, Javier Casals, Guillem Lisicic, Santi Claret, David Lucena i Xavier Campmany

14 juny 2024

Redacció

AUDIOS

TELEVISIÓ

Celebrem els 20 anys de l'APM?

20 anys de l'APM

Manel Piñero, el mític 'Homo APM', i el director del programa, Aniol Florensa, fan repàs de les dues dècades del programa

14 juny 2024

ACCIÓ SOCIAL

SOCIETAT

La Sagrada Família apuja 1,2 milions el pressupost del Fons d’Acció Social per al 2024-25 

Representants de les entitats beneficiàries del I Fons d'Acció Social de la Sagrada Família

La Sagrada Família destinarà 3,5 milions d’euros pel pressupost del Fons d’Acció Social de la pròxima convocatòria

14 juny 2024

Redacció