En directe

Fórmula Estel

COMUNICACIÓ

Ràdio Estel i “Catalunya Cristiana” inicien una nova etapa de creixement

RàdioEstel i Catalunya Cristiana,dos mitjans d’ideari cristià, inicien una nova etapa d’impuls i millora desprésd’un temps d’estancament i de dificultats econòmiques. L’arquebisbe deBarcelona, el cardenal Joan Josep…

3 maig 2021

Redacció

Comparteix

RàdioEstel i Catalunya Cristiana,dos mitjans d’ideari cristià, inicien una nova etapa d’impuls i millora desprésd’un temps d’estancament i de dificultats econòmiques. L’arquebisbe deBarcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha reorganitzat els dos òrgans degovern d’aquests mitjans (dos patronats que corresponen a la Fundació MissatgeHumà i Cristià per Ràdio Estel i a la Fundació Catalunya Cristianaper a l’Evangelització i la Cultura per Catalunya Cristiana), en un únic grup persones, format perpreveres i laics vinculats al món de la comunicació. Està previst que en breu totesdues fundacions s’unifiquin per optimitzar-ne el govern i rellançar aquestsprojectes comunicatius.

Aquest grupplural, presidit per l’arquebisbe de Barcelona, està format pel Sr. GasparCoderch, ecònom de l’arquebisbat; Mn. Ramon Batlle, viceecònom; P. BernatJuliol, responsable de comunicació de l’Abadia de Montserrat; el Sr. JosepCaminal, exdirector del Gran Teatre del Liceu i exdirector general depresidència del Grup Godó; el Sr. Jordi Casoliva, director de COPE Catalunya;el Sr. Borja García-Nieto, exconseller d’Antena3, Sogecable i actualmentvinculat a 8tv; Mn. Jaume Aymar, fins ara director de RàdioEstel i Catalunya Cristiana; iel Sr. Toni Hervás, periodista.

La nova etapas’inicia per fer possible dos projectes econòmicament viables i amb una majoraudiència, mantenint les plantilles actuals amb la previsió d’afegir talentjove i amb una oferta comunicativa transversal per fer arribar el missatgecristià al conjunt de la societat. També està previst enriquir els continguts aoferir pels dos mitjans amb la inclusió de noves i diferents sensibilitatsintel·lectuals i eclesials.

El cardenalOmella va presidir les reunions en què s’han erigit els dos nous patronats, queja van prendre dues decisions executives: la continuïtat transitòria de Mn.Jaume Aymar com a responsable de la publicació Catalunya Cristiana i el nomenament del Sr. Toni Hervás com adirector de Ràdio Estel.

L’arquebisbe vaaprofitar la trobada per agrair als nous patrons la seva vinculació "a unprojecte il·lusionant, que busca estendre a la nostra societat un missatgecristià més necessari que mai".

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció