En directe

El Matí a Ràdio Estel

Sense categoria

Ràdio Estel surt al carrer per celebrar Sant Jordi

La ràdio ofereix una programació especial des de la Rambla de Catalunya de Barcelona amb molta música en directe

21 abril 2023

Comparteix

Marina Rosell, Roba Estesa i la Coral Sant Jordi. Aquests són només alguns dels grups que els oients de Ràdio Estel podreu gaudir en directe el diumenge 23 d'abril. La ràdio surt al carrer per celebrar la Diada de Sant Jordi amb la nostra audiència, que així podrà veure de primera mà com fem la ràdio en directe.

Una rosa i un llibre

Ràdio Estel farà l'emissió en directe des de la parròquia Sant Ramon de Penyafort, a la Rambla de Catalunya 115 de Barcelona.

La programació arrencarà a les 9 h amb una edició especial del programa Tot Sardana, que us acompanyarà fins a les 11 h del matí. Presentat per Gerard Carrión, el programa comptarà amb la participació de la cantautora Marina Rosell, que oferirà un recital de les seves millors cançons. També hi podreu escoltar la música de Llorenç Fernández i Céline Figueras o les havaneres i els cants de taverna del grup L'Espingari. El programa especial acabarà amb la participació dels oients que estiguin seguint en directe l'emissió des de la parròquia de Sant Ramon de Penyafort, al centre de Barcelona.

A continuació serà el torn d'El Matí a Ràdio Estel, capitanejat per Mercè Raga i tot el seu equip, que entrevistarà l'escriptora i editora Júlia Bacardit, qui ha publicat el dietari personal 'Medusa'. La periodista Thais Gutiérrez farà un recull de les activitats que no us podeu perdre per gaudir al màxim del Sant Jordi i la Coral Sant Jordi clourà l'hora amb un recital molt especial en directe des de la Rambla de Catalunya.

Més actualitat

Els veïns de Badalona exigeixen la posada en marxa del Consell de Prevenció i Seguretat per lluitar contra les agressions sexuals

Imatge de l'enganxina de l'112 d'un cotxe de Mossos d'Esquadra

El psicòleg Jaume Funes assegura que ni el Codi Penal ni l'abandonament són la solució

7 juny 2023

Redacció

Les vacances escolars són un risc per als infants que no tenen hàbit de lectura a casa

Alumnes d'Artés amb el llibre 'La revolta dels burots'

Ho diu Marta López, directora del programa de lectura Lecxit, de la Fundació Bofill, qui assegura que "usar una pantalla i no ser lector no té una relació directa"

6 juny 2023

Redacció

"No crec que cap canvi de govern aturi o no posi en marxa la llei de l’oblit oncològic"

Mostra mèdica

L'Associació contra el Càncer a Barcelona remarca que moltes empreses no adeqüen la reincorporació progressiva a la feina de una persona que ha superat un càncer

5 juny 2023

Redacció