En directe

La taula de l'Evangeli

RÀDIO ESTEL

Nova temporada a Ràdio Estel: més contingut social, religiós i d'entreteniment

Escolta totes les novetats de la temporada a partir del 4 de setembre

31 agost 2023

Redacció

Comparteix

Ràdio Estel, emissora vinculada a l'Arquebisbat de Barcelona, comença una nova temporada, i ho fa amb una profunda renovació en la seva programació i en els continguts. La graella canvia per donar més presència als continguts socials i d'entreteniment, però amb una aposta clara pel servei pastoral. Continguts accessibles mitjançant l'emissió radiofònica, però també en línia a través del web www.radioestel.cat i de l'aplicació.

Presentadors Ràdio Estel

Alguns dels presentadors de Ràdio Estel, a l'estudi principal de l'emissora.

La graella de la nova temporada a l'emissió radiofònica vol donar més protagonisme als continguts socials i d'entreteniment, mantenint el servei pastoral ja existent i la informació. A partir del 4 de setembre, els oients podran seguir en directe, de dilluns a divendres i des de les 8 h i fins a les 14 h, el programa La Caravana. En Joan Trias i tot el seu equip, que fins ara ocupaven la franja de la tarda, fan el salt al matí per desenvolupar un espai d'informació i entreteniment mantenint el seu to accessible i distès i amb la cultura per bandera.

A partir de les 14 h i fins a les 14.30 h, en Xavi Toscano explicarà l'actualitat social més propera a l'Estel Migdia. Durant tot el dia la informació serà present, com és habitual, amb butlletins cada hora.

A partir de les 14.30 h i fins a les 18 hores, serà el torn de Fabricació pròpia. El nou magazín de tarda, encapçalat per Mercè Raga, ens acompanyarà amb una aposta clara per temes socials i d'actualitat, sense oblidar l'humor. Ràdio de kilòmetre zero on passaran moltes coses!

Ja a les 18 hores, tornarà la informació social i religiosa del dia de la mà d'Ignasi Miranda amb el Sense Distància. Aquest espai es reforça enguany amb més seccions i continguts.

Després de les Vespres, a les 18.45 h, i de la missa diària, que continuarà emetent-se cap a les 19 h, Ràdio Estel oferirà una acurada selecció musical. De dilluns a divendres, en la franja de 21 a 22 h, anirà a càrrec d'Albert Malla i el seu Cocodril Club.

El cap de setmana, espais de referència com el Tot Sardana, els Sons de la Terra, l'Escola i Família i el Trotamundos continuen. Els dissabtes a partir de les 10 h, i com a novetat, s'emetrà l'espai La Veu dels Animals, que fins ara s'emetia els diumenges al vespre.

Amb la ràdio a la carta del web de Ràdio Estel, l'usuari podrà recuperar qualsevol contingut quan vulgui, bé per franja d'emissió o bé a través de la fitxa de cada programa. Fins i tot tindrà accés als programes històrics de l'emissora i als pòdcasts.

Segueix-nos a l'app i a les xarxes socials

Tota aquesta oferta de continguts multicanal també es podrà consumir, com no podia ser d'una altra manera, a l'app i a les xarxes socials, amb perfils corporatius a Twitter, Facebook, Instagram i Youtube. La Caravana i Fabricació pròpia compten, a més, amb perfils a Twitter i Instagram.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Quim Llisorgas: "Finalment, tots arribarem a tenir una discapacitat"

L'actor Quim Llisorgas a Ràdio Estel

Quim Llisorgas, conegut pel seu paper d'Hèctor a la sèrie 'Com si fos ahir' de 3Cat, explica a 'La Caravana' com ha aconseguit ser actor amb la síndrome de Joubert

12 abril 2024

Redacció

ABUSOS SEXUALS

La nova executiva de la Conferència Episcopal inicia els contactes amb les associacions de víctimes d’abusos 

abusos sexuals en el sí de l’Església

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l’Associació Infància Robada, Juan Cuatrecasas, avança que ha parlat amb el vicepresident José Cobo i li ha demanat que rebutgi “l’informe Dagnino” i treballi en un nou marc jurídic

12 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Ton Vieira: "Trobo a faltar assessorament psicològic als rodatges"

Ton Vieira: "Trobo a faltar assessorament psicològic als rodatges"

Ton Vieira és en Jairo, un jugador de futbol colombià que viu de primera mà el racisme, a L'Acadèmia, la nova sèrie de 3Cat

11 abril 2024