En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Reaccions al nomenament de Joan Josep Omella, nou arquebisbe de Barcelona

El nou arquebisbe de Barcelona és l'aragonès de la Franja Juan José Omella (Cretes, 1946), fins ara bisbe de Calahorra i la Calzada-Logronyo. Així ho…

6 novembre 2015

Comparteix
El nou arquebisbe de Barcelona és l'aragonès de la Franja Juan José Omella (Cretes, 1946), fins ara bisbe de Calahorra i la Calzada-Logronyo. Així ho ha comunicat a les 12 del migdia, aquest divendres, la Nunciatura Apostòlica de la Santa Seu a Espanya i Andorra. Omella està considerat un home amable, concialiador i proper. 
Des de Ràdio Estel diverses personalitats públiques i eclesiàstiques han fet diverses valoracions sobre el nou nomenament del nou Arquebisbe de Barcelona.El director general d' Afers Religiosos de la Generalitat, Enric Vendrell ha assegurat que "Omella reforçarà una fluida relació amb la Santa Seu". Per la seva banda, el pedagog i fa uns dies secretari general de l'Escola Cristiana, Carles Arnengol,  ha afirmat sobre el fet que el nou Arquebisbe no hagi nascut a Catalunya: "És català qui viu i treballa a Catalunya, i ho sent". El Pare Abat de Montserrat a través d'un comunicat expressa "l'acolliment fratern i cordial de l'Abadia de Montserrat". L'exdirector d'Afers Religiosos de la Generalitat Xavier Puigdollers, també en declaracions a Ràdio Estel, ha assegurat que el Cardenal de Barcelona Lluís Martínez Sistach ha fet moltes coses en aquests darrers 3 anys que haurien estat de final".

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció