En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Reaccions al nomenament de Joan Josep Omella, nou arquebisbe de Barcelona

El nou arquebisbe de Barcelona és l'aragonès de la Franja Juan José Omella (Cretes, 1946), fins ara bisbe de Calahorra i la Calzada-Logronyo. Així ho…

6 novembre 2015

Comparteix
El nou arquebisbe de Barcelona és l'aragonès de la Franja Juan José Omella (Cretes, 1946), fins ara bisbe de Calahorra i la Calzada-Logronyo. Així ho ha comunicat a les 12 del migdia, aquest divendres, la Nunciatura Apostòlica de la Santa Seu a Espanya i Andorra. Omella està considerat un home amable, concialiador i proper. 
Des de Ràdio Estel diverses personalitats públiques i eclesiàstiques han fet diverses valoracions sobre el nou nomenament del nou Arquebisbe de Barcelona.El director general d' Afers Religiosos de la Generalitat, Enric Vendrell ha assegurat que "Omella reforçarà una fluida relació amb la Santa Seu". Per la seva banda, el pedagog i fa uns dies secretari general de l'Escola Cristiana, Carles Arnengol,  ha afirmat sobre el fet que el nou Arquebisbe no hagi nascut a Catalunya: "És català qui viu i treballa a Catalunya, i ho sent". El Pare Abat de Montserrat a través d'un comunicat expressa "l'acolliment fratern i cordial de l'Abadia de Montserrat". L'exdirector d'Afers Religiosos de la Generalitat Xavier Puigdollers, també en declaracions a Ràdio Estel, ha assegurat que el Cardenal de Barcelona Lluís Martínez Sistach ha fet moltes coses en aquests darrers 3 anys que haurien estat de final".

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció