En directe

La Missa de cada dia

VATICÀ

Recepció de l'Arquebisbat al Col·legi Espanyol de Roma

Després de la missa amb motiu de la solemnitat de Sant Pere i Sant Pau, l'arquebisbat de Barcelona ha ofert una recepció al Col·legi Espanyol…

29 juny 2017

Carme Munté

Comparteix

Després de la missa amb motiu de la solemnitat de Sant Pere i Sant Pau, l'arquebisbat de Barcelona ha ofert una recepció al Col·legi Espanyol de Sant Josep de Roma. Entre els convidats hi havia els pelegrins que han acompanyat el cardenal Joan Josep Omella aquests dies a Roma. Hi ha hagut moments emotius, com quan els pelegrins han regalat una petita talla de la Mare de Déu de Montserrat al cardenal i aleshores tots han entonat el Virolai, o quan dos aragonesos li han dedicat la tradicional jota. Tots els assistents han pogut saludar el nou cardenal, fer-se fotos i xerrar amb ell.

A banda de l'àmplia representació de bisbes catalans (també hi havia el pare abat de Montserrat, Josep M. Soler), cal destacar la presència del cardenal Ricardo Blázquez, arquebisbe de Valladolid i president de la Conferència Episcopal Espanyola; del cardenal Antonio Cañizares, arquebisbe de València i vicepresident de la CEE, i el cardenal Carlos Osoro, arquebisbe de Madrid.

En una entrevista a Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, el cardenal Joan Josep Omella ha fet balanç d'aquests dies viscuts a Roma amb motiu de la creació de 5 nous cardenals. Demà presidirà la missa d'acció de gràcies al Col·legi Espanyol, que posarà fi al pelegrinatge. la propera cita ja serà a Barcelona, a la basílica de la Sagrada Família, el diumenge 2 de juliol a les sis de la tarda.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció