En directe

Fórmula Estel

VATICÀ

Recepció de l'Arquebisbat al Col·legi Espanyol de Roma

Després de la missa amb motiu de la solemnitat de Sant Pere i Sant Pau, l'arquebisbat de Barcelona ha ofert una recepció al Col·legi Espanyol…

29 juny 2017

Carme Munté

Comparteix

Després de la missa amb motiu de la solemnitat de Sant Pere i Sant Pau, l'arquebisbat de Barcelona ha ofert una recepció al Col·legi Espanyol de Sant Josep de Roma. Entre els convidats hi havia els pelegrins que han acompanyat el cardenal Joan Josep Omella aquests dies a Roma. Hi ha hagut moments emotius, com quan els pelegrins han regalat una petita talla de la Mare de Déu de Montserrat al cardenal i aleshores tots han entonat el Virolai, o quan dos aragonesos li han dedicat la tradicional jota. Tots els assistents han pogut saludar el nou cardenal, fer-se fotos i xerrar amb ell.

A banda de l'àmplia representació de bisbes catalans (també hi havia el pare abat de Montserrat, Josep M. Soler), cal destacar la presència del cardenal Ricardo Blázquez, arquebisbe de Valladolid i president de la Conferència Episcopal Espanyola; del cardenal Antonio Cañizares, arquebisbe de València i vicepresident de la CEE, i el cardenal Carlos Osoro, arquebisbe de Madrid.

En una entrevista a Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, el cardenal Joan Josep Omella ha fet balanç d'aquests dies viscuts a Roma amb motiu de la creació de 5 nous cardenals. Demà presidirà la missa d'acció de gràcies al Col·legi Espanyol, que posarà fi al pelegrinatge. la propera cita ja serà a Barcelona, a la basílica de la Sagrada Família, el diumenge 2 de juliol a les sis de la tarda.

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

“Càritas no és una ONG, és l’acció de l’església cristiana per a les persones en situacions més vulnerables” 

Eduard Sala ha estat escollit nou director de Càritas Diocesana de Barcelona després d'estar vinculat a l’entitat des de fa quatre dècades i ser responsable de l’àrea social de la institució els últims nou anys.

29 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés: "No donem per feta la investidura de Pedro Sánchez"

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, l'última nit electoral, el 23 de juliol

En una entrevista a Ràdio Estel, el polític socialista lamenta que la dreta "no accepti que ha perdut les eleccions" i augura "una legislatura molt dura"

28 setembre 2023

Redacció