En directe

Sense distància

VATICÀ

Recepció de l'Arquebisbat al Col·legi Espanyol de Roma

Després de la missa amb motiu de la solemnitat de Sant Pere i Sant Pau, l'arquebisbat de Barcelona ha ofert una recepció al Col·legi Espanyol…

29 juny 2017

Carme Munté

Comparteix

Després de la missa amb motiu de la solemnitat de Sant Pere i Sant Pau, l'arquebisbat de Barcelona ha ofert una recepció al Col·legi Espanyol de Sant Josep de Roma. Entre els convidats hi havia els pelegrins que han acompanyat el cardenal Joan Josep Omella aquests dies a Roma. Hi ha hagut moments emotius, com quan els pelegrins han regalat una petita talla de la Mare de Déu de Montserrat al cardenal i aleshores tots han entonat el Virolai, o quan dos aragonesos li han dedicat la tradicional jota. Tots els assistents han pogut saludar el nou cardenal, fer-se fotos i xerrar amb ell.

A banda de l'àmplia representació de bisbes catalans (també hi havia el pare abat de Montserrat, Josep M. Soler), cal destacar la presència del cardenal Ricardo Blázquez, arquebisbe de Valladolid i president de la Conferència Episcopal Espanyola; del cardenal Antonio Cañizares, arquebisbe de València i vicepresident de la CEE, i el cardenal Carlos Osoro, arquebisbe de Madrid.

En una entrevista a Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, el cardenal Joan Josep Omella ha fet balanç d'aquests dies viscuts a Roma amb motiu de la creació de 5 nous cardenals. Demà presidirà la missa d'acció de gràcies al Col·legi Espanyol, que posarà fi al pelegrinatge. la propera cita ja serà a Barcelona, a la basílica de la Sagrada Família, el diumenge 2 de juliol a les sis de la tarda.

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció