En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Recordem l'atemptat de La Rambla d'ara fa un mes

Aquest dilluns, a la primera hora de la Fórmula Estel amb Mercè Raga, hem entrevistat Xavi Cuenca, Portaveu dels Amics Ocellaires de La Rambla, amb motiu del primer mes…

18 setembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dilluns, a la primera hora de la Fórmula Estel amb Mercè Raga, hem entrevistat Xavi Cuenca, Portaveu dels Amics Ocellaires de La Rambla, amb motiu del primer mes d’aniversari de l’atemptat: “Amb la distància i el pas de les dècades, segurament no sigui un punt d’inflexió”, ha vaticinat Cuenca.
En El Comentari de l’Actualitat, Leticia Soberón, psicòloga i cofundadora del Innovation Center for Collaborative Intelligence, també ha recordat el 17A: "Els joves van ser captats per un llop amb pell d'ovella, com molts joves del nostre temps. L'ésser humà necessita quelcom més, i sobretot quan ets jove, i nosaltres ens hem comformat amb omplir-los de coses. Necessiten pastors", ha reclamat Soberon.
Els dilluns us oferim l’espai Vist per sentència: el professor de l’ISCREB Eulogi Broto ens visita cada setmana a les 8:45. Com sempre, ha repassat l’actualitat i s’ha pronunciat sobre la intervenció del Ministeri d'Hisenda del comptes de la Generalitat: “Catalunya està intervinguda. S'ha de dir clar. A nivell econòmic, com passava amb Grècia. I qui paga, mana. I si paga Madrid, mana Madrid”.
Recupera la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció