En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

Rememorem la música dels Herman's Hermits a la Fórmula Estel

El grup es forma a principis dels 60 amb Keith Hopwood (guitarra), Karl Green (baix), Derek "Lek" Leckenby (guitarra i veu), i Barry Bean Whitwam…

25 octubre 2016

David García

Comparteix
El grup es forma a principis dels 60 amb Keith Hopwood (guitarra), Karl Green (baix), Derek "Lek" Leckenby (guitarra i veu), i Barry Bean Whitwam (bateria) i després es va unir Peter Noone (veu principal ). Tot i que Noone era el membre més jove de la banda (16 anys), tenia una gran experiència com a actor en la sèrie britànica "Coronation Street".El grup aconsegueix posar ràpidament diversos senzills en les llistes de popularitat tant a Gran Bretanya com als Estats Units. Aconsegueixen el seu únic Número 1 a Gran Bretanya amb el senzill "I'm a Into Something Good", a més d'aconseguir èxits com "I'm a Henry VIII, I'm a" i "Mrs. Brown Ha Got a Lovely Daughter" . Es presenten repetides ocasions a The Ed Sullivan Show de forma reeixida. Aconsegueixen el seu màxim de fama entre 1964 i 1965.Cap a 1966, la popularitat del grup comença a decaure, tot i que aconsegueixen encara un èxit més amb "No Milk Today", cançó que és tot un clàssic. Un últim intent va ser "There 'sa kind of Hush". La seva imatge i pop molt digerible i suau no aconsegueixen sobreviure a l'era psicodèlica, tot i que ho intenten amb el disc "Blaze", material ben rebut per la crítica, però que només es va publicar a Estats Units i va ser mancat de promoció.
Peter Noone deixa el grup en 1971. La resta continua amb el grup amb poc èxit fins a 1974, en què es desintegra. Diversos membres de la banda han estat des de llavors fent actuacions sota el nom de "Herman 's Hermits", sense gaire èxit i tenint problemes entre ells pels drets legals. Derek "Lek" Leckenby va morir el 4 de juny de 1994 per causa de la Malaltia de Hodgkin.

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció