En directe

El Matí a Ràdio Estel

AVUI ÉS FESTA

Resposta a una crida

Déu vos guard, amics, avui és festa i avui és diumenge de Rams La Setmana Santa a Badalona ha comptat amb un pregó excepcional: el…

9 abril 2017

Comparteix

Déu vos guard, amics, avui és festa i avui és diumenge de Rams

La Setmana Santa a Badalona ha comptat amb un pregó excepcional: el de lagermana Victòria Molins, la teresiana compromesa en la marginació a quianomenen, justament, la “mística del carrer”. L’ha pronunciat a la parròquia deSant Pau de Badalona, el rector de la qual és mossèn Miquel Elhombre i hacomptat amb representants de les parròquies de Badalona. La germana Viqui, commolts la coneixem, fa molts anys que col·labora a Catalunya Cristiana i a Ràdio Estel. Sabem que els seus articlessón molt llegits i apreciats i n’hem tingut una prova recent. El que vampublicar el passat 2 d’abril portava per títol una pregunta: “Com alleujar eldolor d’una mare?” I en ell feia referència a una bona dona que acabava d’arribard’un país molt pobre gràcies al passatge que li havia pagat un membre de“Mensajeros de la paz” del pare Ángel. Aquesta mare afligida venia a la recercade treball, desesperada per salvar la seva família de la misèria de la qual eravíctima. El seu marit està impedit, té quatre filles, una greument malalta isense condicions mèdiques necessàries. El seu poblat està a 50 km de l’hospitalmés proper. No tenen diners per a medicaments i ben just per a una bonaalimentació. Una altra de les filles està pendent d’una operació dels ulls perpoder salvar la vista...

Doncs bé, dimecres passat, al pregó, la germana Viqui ens va explicar ambemoció que la seva crida a través de Catalunya Cristiana havia estat escoltada.Que gràcies a aquest article li havien arribat molts ajuts anònims que havienpermès a aquella família comprar medicaments i, fins i tot, fer-se una casapetita al seu país!

Mirat amb ulls de fe, en aquesta bona mare hi veiem Maria al peu de la creu,en la generositat de tanta bona gent, la mà de la providència i en la novaetapa que aquesta família podrà començar, un signe de la resurrecció. I per alnostre setmanari, un gran estímul i un bon encoratjament.

Que tingueu una bona festa i una bona Setmana Santa.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció