En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Ressó del missatge del Rei i de l'aturada

A la Fórmula Estel ens posem al dia de les notícies a les 8 del matí amb Borja de Maria i amb la ronda informativa…

4 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
A la Fórmula Estel ens posem al dia de les notícies a les 8 del matí amb Borja de Maria i amb la ronda informativa per Catalunya i Andorra. 
Cada dia demanem un Comentari de l’Actualitat. Aquest dimecres ha estat Lluis Foix, periodista, que ha valorat el missatge de Felip VI sobre la situació a Catalunya: "El rei repeteix quina és la posició del govern. Em va semblar que era el pòrtic d'una intervenció de l’Estat a Catalunya".
L’endemà de l’aturada general, hem parlat amb Dolors Llobet, representant de Comissions Obreres a la Taula de la Democràcia: "Hem donat una lliçó a la gent d’aquest país que som gent pacífica i que estem en contra de les actituts violentes”.
La psicòloga Laura Majadas, amb Francesc Triola a la presentació, han participat un dimecres més en la secció Vull Treballar, fent émfasi a la comunicacio interpersonal i intrapersonal. També ha donat tres consells:
1. No et comparis
2. Reconeix que tens pensaments negatius i canvia-ls
3. Fes-te crítiques constructives
Recupera la primera hora de la Formula Estel

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció