En directe

Fabricació pròpia

ESGLÉSIA ESPANYA

Reunió entre la Conferència Episcopal Espanyola i la ministra d’educació Isabel Celaá

Davantl’anunci del nou avantprojecte de la Llei Orgànica d’educació que ha demodificar la del maig de 2006 (LOE), el 3 de desembre la Conferència EpiscopalEspanyola…

5 desembre 2018

Redacció

Comparteix

Davantl’anunci del nou avantprojecte de la Llei Orgànica d’educació que ha demodificar la del maig de 2006 (LOE), el 3 de desembre la Conferència EpiscopalEspanyola (CEE) va sol·licitar una reunió amb la ministra d’educació IsabelCelaá per transmetre-li les seves preocupacions i opinions al respecte. Latrobada es va fer a la seu del Ministeri d’Educació i FP, i per part de la CEEva comptar amb la presència del seu secretari general, Mons. Luis Argüello, idel president de la Comissió Episcopal d’Ensenyança, Mons. César Franco.

Enun clima de cordialitat, els dos representants de la CEE van manifestar a laministra la necessitat d’elaborar un pacte educatiu estable, que eviti elscontinus canvis legislatius a l’ensenyament a Espanya. D’altra banda, vanaprofitar la trobada per reafirmar el paper de la Constitució en totes les novespropostes de llei: “la Constitució segueix sent el marc de referència peldiàleg sobre el pacte educatiu”, van exposar els representants de la CEE.

Uncop va finalitzar la reunió, les dues parts van acordar continuar treballantconjuntament per arribar a un consens que permeti oferir un millor servei aldret dels pares en l’elecció de l’educació dels seus fills.

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció