En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

Roberto Carlos ens enamora amb la seva música a la Fórmula Estel

Si tenim un clar referent de la música i cultura brasilera, aquesta és la veu del cantant i compositor Roberto Carlos. Durant aquest dimecres gaudirem…

18 abril 2017

David García

Comparteix

Si tenim un clar referent de la música i cultura brasilera, aquesta és la veu del cantant i compositor Roberto Carlos. Durant aquest dimecres gaudirem de les seves cançons a la Fórmula Estel, ja que es l'artista del dia. 'El Gato que esta triste y azul', 'Lady Laura', 'Un millón de amigos' entre d'altres, seran els clàssics que sonaran a Ràdio Estel per recordar la seva música el dia del seu 76è aniversari.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció