En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

"Sant Esteve, primer dels diaques", un nou post de 'l'Avui és festa', un espai de Mn. Jaume Aymar a Ràdio Estel

‘La renovació del ministeri diaconal en el 50 aniversari del Concili Vaticà II’ d’Aureli Ortin Déu vos guard, amics, avui és festa i avui ésSant Esteve. Sant…

26 desembre 2014

Comparteix
'La renovació del ministeri diaconal en el 50 aniversari del Concili Vaticà II' d'Aureli Ortin

‘La renovació del ministeri diaconal en el 50 aniversari del Concili Vaticà II’ d’Aureli Ortin

Déu vos guard, amics, avui és festa i avui ésSant Esteve.

Sant Esteve fou el primer dels diaques i se’l sol representar amb una vestidura litúrgica que s’anomena dalmàtica. Fa uns dies, a la Llibreria Claret, a la Sala Pere Casaldàliga, es va presentar el llibre del diaca Aureli Ortín sobre el diaconat. Mossèn Aureli, és col·laborador de Ràdio Estel des de fa anys, mensualment fa un comentari a l’evangeli, sempre reflexionat i mai llegit sinó dit espontàniament.

Si vols seguir llegint el nou post de l'Avui és festaclica aquí

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció