En directe

Fórmula Estel

ELECCIONS MUNICIPALS

POLÍTICA

Santi Rodríguez: "El PSC, a part de tenir la presidència del Parlament, hauria de tenir alguna cosa més"

El secretari general del Partit Popular de Catalunya diu que totes aquelles persones de Ciutadans que deixin el partit i vulguin sumar-se al projecte del PP “tenen la porta oberta”

2 juny 2023

Redacció

Comparteix

El secretari general del Partit Popular de Catalunya, Santi Rodríguez, ha assegurat que “el PSC a part de tenir la presidència del Parlament, potser hauria de tenir alguna cosa més que no té, pels pactes que hi va haver en el seu moment” entre Esquerra i Junts per Catalunya. En una entrevista al programa El Matí a Ràdio Estel, Santi Rodríguez també ha detallat que totes aquelles persones de Ciutadans que deixin el partit i vulguin sumar-se al projecte del PP “tenen la porta oberta”. Rodríguez ha reiterat que “l’única alternativa a Pedro Sánchez és Alberto Núñez Feijoo” i que per això “estan oberts a tots els electors que vulguin un canvi a Espanya”, ha conclòs. 

"L'única alternativa a Pedro Sánchez és Alberto Núñez Feijoo"

Sobre la dimissió d’Inés Arrimadas, el secretari general del PPC creu que ella està seguint el camí de Ciutadans, que és el de la “desaparició”, i ha afegit que el partit es va equivocar en no intentar formar govern a Catalunya quan van guanyar. Amb tot, Rodríguez ha apuntat que “Ciutadans buscava un espai que no ha sabut trobar i això els ha provocat anar d’una banda a l’altra, amb criteris poc clars”. 

D’altra banda, Santi Rodríguez està molt convençut que el president Pere Aragonès ara fa un viratge perquè veu que viu millor "contra el PP que no pas governant amb el PSC”. El secretari general del PPC ha afegit que “fomentar un govern contra el Partit Popular augmenta més el victimisme” i ha assegurat que des del govern català “saben que el PP no cedirà en certs aspectes com sí que ha fet Pedro Sánchez” i que per això “s’han trobat còmodes governant amb els socialistes”. 

Entrevista Santi Rodríguez, secretari general del Partit Popular de Catalunya

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

Santi Rodríguez: "Cal que el Govern incentivi la inversió en habitatge social i no anar per la via de l'expropiació"

Santi Rodríguez, secretari general del PP, davant un atril que posa 'La Catalunya Valiente'

El secretari general del PP a Catalunya assegura que les manifestacions contra l’ocupació a la plaça Bonanova “només agreugen la situació”

10 maig 2023

Redacció