En directe

Fórmula Estel

POLÍTICA

Santi Rodríguez: "Cal que el Govern incentivi la inversió en habitatge social i no anar per la via de l'expropiació"

El secretari general del PP a Catalunya assegura que les manifestacions contra l’ocupació a la plaça Bonanova “només agreugen la situació”

10 maig 2023

Redacció

Comparteix

El secretari general del Partit Popular a Catalunya, Santi Rodríguez, ha assegurat en una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel' que "res justifica les expropiacions" d'habitatge i ha detallat que el que cal "és incentivar els propietaris perquè l'habitatge surti al mercat, però no per la via de l'expropiació".

Santi Rodríguez, secretari general del PP, davant un atril que posa 'La Catalunya Valiente'

Santi Rodríguez, secretari general del PP a Catalunya | PPC

En aquest sentit, detalla que "la Generalitat hauria d'invertir en habitatge social i promoure que els particulars també hi invertissin". Les declaracions de Rodríguez arriben l'endemà que la Generalitat de Catalunya hagi aprovat un pla que preveu mecanismes per expropiar 189 pisos buits per a destinar-los a lloguer social.

D'altra banda, sobre les manifestacions que han convocat Ciutadans i VOX a la plaça Bonanova de Barcelona en contra dels dos blocs ocupats que hi ha, el secretari general del PP a Catalunya creu que no serveixen per res i que "només agreugen la situació". Santi Rodríguez ha defensat que des del PP "proposem mesures concretes per evitar ocupacions". Amb tot, Rodríguez ha detallat que "si Pedro Sánchez no té idees sobre què fer amb l'habitatge ja està bé que ens copiï, però el problema és la nova llei d'habitatge, que no és positiva i que està perpetuant problemes crònics" en aquest àmbit.

"Les manifestacions convocades per Ciutadans i VOX a la Bonanova en contra dels blocs ocupats només agreugen la situació"

Per últim, sobre l'aval del Tribunal Constitucional a la llei de l'avortament, Santi Rodríguez ha dit que "accepten la sentència", però que des de les administracions públiques "s'han de fomentar les polítiques que defensin el dret a la vida".

Entrevista a Santi Rodríguez, secretari general del PP a Catalunya

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

Santi Rodríguez, secretari general del PP català: "La salut del partit a casa nostra és bona"

Santi Rodríguez, secretari general del PPC, durant el ple extraordinari en el Parlament de Catalunya després de la decisió de la Junta Electoral el 4 de gener de 2020

El secretari general del Partit Popular Català, l'exdiputat Santi Rodríguez, ha allunyat els fantasmes d'una possible desaparició del partit a Catalunya i assegura que la salut del PP a casa nostra "és bona". Rodríguez ha contestat d'aquesta manera a les reiterades cartes que un dels fundadors del partit a Catalunya, Manuel Milián Mestre, ha enviat a Pablo Casado alertant de la situació preocupant que viu el partit. Rodríguez ho ha dit en una entrevista aquest dimarts al programa 'El Matí a Ràdio Estel'.

18 gener 2022

Redacció