En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Saps com gestionar la teva econòmia domèstica?

L'atur puja de 26.573 persones a Espanya, l’augment més gran del maig. Després de conèixer aquesta notícia, aquest dimarts a Ràdio Estel, hem parlat d’economia…

2 juny 2020

Comparteix
L'atur puja de 26.573 persones a Espanya, l’augment més gran del maig. Després de conèixer aquesta notícia, aquest dimarts a Ràdio Estel, hem parlat d’economia domèstica. El més problable és que arribi després de tot una nova crisi, que sembla més crua que l’anterior, la del 2008. Com ho haurem de gestionar tot plegat des de casa? L’economista social Ivan González ha respost aquest dimarts a aquesta i altres preguntes en el programa ‘A Primera Hora’.
Ivan González ha donat les claus per poder gestionar la nostra econòmia després del Covid-19. Primer de tot, ha volgut deixat clar que “hi ha hagut una parada econòmica, però no està clar que la crisi sigui més greu que l’anterior”. González ha assegurat que “ens en sortirem”, alhora que ha remarcat que “la pujada i la recuperació serà amb calma i de mica en mica”. Davant d’aquest fet, l’economista ha explicat que “els ingressos que tenim a casa són fixos” i que “hem d’intentar abaratir la despesa”. 
Com abaratir la despesa?
Ivan González ha argumentat que “les despeses prescindibles són les que mirem com a desitjos”, i ha afegit que després hi ha “les fixes, com poden ser les hipoteques, aigua i llum, entre d’altres”. D’aquesta manera, l’economista ha dit que “podem mirar de no gastar tant en supermercats o roba”. I també ha apuntat que “està bé que gastem diners en oci, sempre que sapiguem gestionar-ho tot bé”.
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció