En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

"Si la gent gran no és activa es queda tancada i després tenim els problemes que tenim", Àngel Rodríguez

Barcelona acollirà des de dimecres 27 d’abril fins a dissabte 30 la Fira Gran, el 18è Saló de la Gent Gran de Catalunya. Una fira…

25 abril 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
Barcelona acollirà des de dimecres 27 d’abril fins a dissabte 30 la Fira Gran, el 18è Saló de la Gent Gran de Catalunya. Una fira que acollirà 450 activitats gratuïtes per a promoure l’envelliment actiu, i que tindrà lloc a les Drassanes de Barcelona. Aquest matí de dilluns han presentat aquesta nova edició Juli Simón, director de Fira Gran, i Àngel Rodríguez, portaveu de FiraGran.
L’entrada és lliure i totes les activitats són gratuïtes. No es ven res, és una fira informativa”, ha apuntat Juli Simón. Estar al dia dels interessos d’aquest públic “és molt estressant”. “Fa 18 anys les necessitats de la gent gran eren unes altres", ha explicat Simón.
A Fira Gran hi participaran més de 100 entitats, empreses i institucions, que mostraran els seus programes, iniciatives i productes dirigits a persones grans. Per a Àngel Rodríguez, portaveu de FiraGran, la clau és "continuar sent actius durant l'envelliment: si no hi ha aquesta visió la gent gran es queda tancada i després tenim els problemes que tenim"
Fira Gran serà un punt de trobada i un referent per a les persones grans de tot Catalunya que porten una vida activa i participativa.
Escolta l'entrevista sobre Fira Gran (minut 26)

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció